Skip to Content

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.

Traditional Geocache

Sinivuokkoja ja kivenmurikoita 1

A cache by karika Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 3/7/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä kätkösarja esittelee Risuniemen luontopolun. Alue on tunnettu eritoten keväällä runsaasta sinivuokko esiintymisestään, siksi paras aika kierrokselle on huhti-toukokuussa. Alueella on myös jonkin verran siirtolohkareita ja muita kivenmurikoita. Reitti on merkitty punaisilla merkeillä.

1. Kivimäinen kallio

Kierrokselle tarvitset seuraavanlaisia varusteita: ehdottomasti hansikkaat ja lampulle saattaa olla käyttöä. Pyhävaatteissa ei kannata lähteä, sillä joudut tutustumaan lohkareiden elämään lähemminkin. Kierroksella EI kuitenkaan ole mitään extreme möyrimistä. Maastossa hyvä olla mukavat kävelykengät, sillä reissulle tulee pituutta vähän yli 3km, jos noukit kaikki purkit kierroksella. Kameralle löytyy varmasti kuvattavaa matkalta.

Ihanne olisi, jos kuljettaisiin mahdollisimman paljon jo olemassa olevia polkuja pitkin. Eväät ja vesipullo kannattaa myös ottaa mukaan, sillä kierrokselta löytyy nuotiopaikka kätkö no:6:n vierestä. Valitettavasti paikalla ei ole yleensä juurikaan polttopuita. Jokainen itse vastaa nuotion käyttämisistään ja huomioi alueen kulo-ja palovaroitukset. Nuotiopaikan vieressä on myös uimaranta, joten jos haluat pulahtaa Saimaaseen niin uikkarit ja pyyhe mukaan. Maisema on muuten taukopaikalla kohdallaan, paitsi iso paperitehdas sattuu valitettavasti näköperspekstiiviin, tosin sen voi ohittaa katsomalla aurinkoon tai länteen päin.

Moottoriajoneuvot on valitettevasti jätettävä isolle P-alueelle. Kainona toivomuksena olisi, että kierros kierrettäisiin numero järjestyksessä 1:stä alkaen.

Muista ottaa bonuskoodit kätköiltä no:4 ja 7.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

73 Logged Visits

Found it 72     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated: on 12/7/2017 8:59:50 AM (UTC-08:00) Pacific Time (US & Canada) (4:59 PM GMT)
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page