Skip to Content

<

Sinivuokkoja ja kivenmurikoita 6

A cache by karika Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/28/2017
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä kätkösarja esittelee Risuniemen luontopolun. Alue on tunnettu eritoten keväällä runsaasta sinivuokko esiintymisestään, siksi paras aika kierrokselle on huhti-toukokuussa. Alueella on myös jonkin verran siirtolohkareita ja muita kivenmurikoita. Reitti on merkitty punaisilla merkeillä.

6. Nuotio-ja uimapaikka.

Reitin taukopaikassa voi mukavasti pysähtyä vaikka hörppäämään kupilliset kuumaa tai paistaa makkarat. Puutilanne valitettavasti yleensä aika heikko. Nuotion sytyttäjät vastaavat itse tekemisistään ja sitoutuvat noudattamaan kulo-ja palovaroituksia. Tauolla kannattaa nauttia auringosta tai katsoa länteen päin, sillä muuten järven maisemaa hallitsee paperitehdas. Ota uikkarit ja pyyhe mukaan, jos haluat pulahtaa Saimaaseen.

Matkalla tälle purkille no:6 sarjan purkilta no:5 sijoittuu myös mukava kätkö Risuniemen luontopolku GC2HHYC, jolle on jo olemassa oleva polku ja sen lähtökohta waypointeissa. Polku alkaa merkitystä pisteestä tikankuvataulun ja lahon paksun koivupökkelön välistä, kun menee rantaa kohti ja se alkaa noin 10 metriä irti rannasta. Näin vältytään tekemästä lisää uusia polkuja alueelle. Alussa polku on heikosti näkyvä, mutta selkenee purkkia lähestyttäessä.

Jos taas olet jo hakenut em kätkön, niin luontopolku nousee tällä välillä melko korkealle. Ole tarkkana yhdessä kohtaa polku tekee tiukan mutkan vasemmalle ylöspäin ja punaiset merkit ovat siinä kohtaa huonosti, hämäävästi väärä ottava polku jatkaa eteenpäin.

Itse kätkö on pienikokoinen Bison kapseli, ole tarkkana, että kierteet menevät kohdalleen :) Kesäaikaan saatat joutua jästin yllättämäksi kätkön läheisyydessä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

123 Logged Visits

Found it 120     Didn't find it 2     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.