Skip to Content

<

Pahan noidan muisto

A cache by TaMaLeLo Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/06/2018
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Paakarlan paha noita on odottanut jo pitkään risteilyalusta, jolla voisi suunnata väljemmille noitavesille Karibialle. Telakkatyöntekijä Jani Meijeriksi loihdittu Papenburgin prinssi Meyer ei kuitenkaan ole noitaristeilijää saanut rakennettua lukuisista avustajista huolimatta, vaan on sen sijaan alkanut harjoittaa noitavainoja ja saanut jollain tavalla huijattua Paakarlan pahan noidan entiset lemmikkivillikissat tuhoamaan pahan noidan piilopaikkoja.

Noita on saanut nyt tarpeekseen ja päättänyt suunnata Karibian noitavesien sijaan Kyöpelinvuorelle punomaan uusia juonia, koska Paakarlan metsissä ja Pernon perukoilla ei enää ole noidalle tilaa mokoman huijariprinssin takia.

Ennen poistumistaan Paakarlan paha noita on kuitenkin jättänyt viestin viimeisen jäljellä olevan tähystyspaikkansa lähistölle siltä varalta, että joku sattuisi häntä etsimään. Viestin lukemiseen tarvitaan taikakeinoja, joten se onnistunee vain noidilta ja haltijoilta, mutta noidan muistokirjaan voi silti jokainen kävijä kirjata nimensä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

172 Logged Visits

Found it 164     Didn't find it 3     Write note 2     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.