Skip to content

RV 5.37 : Mesen Traditional Cache

This cache has been archived.

balou de beer: Bij deze heb ik beslist om deze te archiveren. ik dacht dat geocachen en 3D-printing een prefect hobby huwelijk was, maar kom wat bedrogen uit. 3D -geprinte caches verdwijnen constant, en de afstand tussen Mesen en mijn thuisadres is redelijk groot, dus is beslist om deze te archiveren.

More
Hidden : 04/24/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

mesen
Mesen
Voor de snelle oppikkers gebruik parking P1. Wil je mooie korte adembenemende wandeling maken door het Iers vredespark, gebruik parking P2.

Mesen is een stad en faciliteitengemeente in de Westhoek in de provincie West-Vlaanderen. Mesen kreeg bij Wet van 19 juli 1985 opnieuw de stadstitel, die het in de napoleontische periode verloren was. De stad telt amper 1000 inwoners en is daarmee de kleinste stad van België. Omdat Mesen een faciliteitengemeente is, fuseerde het niet met andere gemeenten. Het stadje lag tijdens de Tweede Slag om Mesen (van 14-17 juni 1917 in de Eerste Wereldoorlog) midden in de frontlinie en werd geheel vernield. Het werd na de oorlog weer opgebouwd op dezelfde locatie.

Rondje Vlaanderen:

logo (groen)

www.rondjevlaanderen.be

308 gemeente-cachen

5 provincie-bonussen

1 super-bonus

Ga met deze groots opgezette reeks van cachen Vlaanderen verkennen op een manier als nooit tevoren.

Bezoek alle Vlaamse gemeentes van de grote steden tot het platteland …

Bekijk de prachtige cultuur en de adembenemende natuur van Vlaanderen terwijl je de mooiste cachen bezoekt. Leer zo ook de 308 cachers die hieraan hebben meegewerkt van hun beste kant kennen.

In elke gemeente van Vlaanderen kan je een cache oppikken die bij deze reeks hoort. In elke cache bevindt zich een code waarmee de provinciebonus kan berekend en gevonden worden.

Wie erin slaagt om alle provinciebonussen te verzamelen, kan uiteindelijk de kers op de taart gaan loggen : De Superbonus !

* Op de website (link) van deze reeks kan je uw paswoorden invullen van je reeds gelogde cachen. Zo kan je steeds bijhouden hoe ver je staat in de Ronde, maar je krijgt ook (als je alle paswoorden hebt verzameld van alle gemeentes in de provincie) hier de info voor de provinciebonussen.

Additional Hints (No hints available.)