Skip to content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

Na Krvavcu po pastirsko

A cache by GG team Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Tuesday, 30 May 2017
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


                                                    

 

Čeprav ob omembi Krvavca večina pomisli na sneg in ugodno smuko še pozno v pomlad, pa je ta hrib nad Cerkljami na Gorenjskem zanimiv v vseh letnih časih. Mogoče je še posebej privlačen spomladi, ko pobočja ozelenijo in je zima le še oddaljen spomin. Takrat sicer ni več vriskanja navdušenih smučarjev, se pa oglašajo ptice, počasi pa na pobočjih začnejo odzvanjati tudi zvonci krav. Krvavec je namreč tudi prvovrsten visokogorski pašnik. In ravno zato, ker je prav, da spoznate čudoviti razglednik nad Ljubljansko kotlino tudi v tem letnem času, pridite na dogodek, kjer boste spoznali eno izmed tipičnih planšarskih iger in se nato v njej tudi pomerili.

 

 Balinanje.

 

Toda ne kakršnokoli, temveč balinanje s kamni. Kako igra poteka, vam bo na mestu srečanja razložil svetovni prvak v tem čudovitem športu za širše množice.

                                                                                                                                                            

                                                          

 

Ker pa se bo počasi začelo poletje, se v tem stilu zberemo na Krvavški plaži ob 18 uri v torek 30. maja  2017 zato lepo vabljeni, da se bomo imeli lepo z veliko zabave. Srečanje bo trajalo 30 minut lahko pa tudi več! 

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.