Skip to Content

<

Capra hircus 3.1.

A cache by piakos Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/23/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Vuohen pitopaikan on oltava riittävän tilava, suojaava, valoisa, puhdas ja turvallinen, sekä mahdollisimman hyvin eläimen luontaiset tarpeet huomioon ottava. Eläinsuojelullisiin näkökohtiin tulee kiinnittää huomiota jo raken nusten ja aitausten suunnitteluvaiheessa. Pitopaikka ei saa vahingoittaa vuohta tai vaarantaa sen terveyttä ja sen tulee olla mahdollisimman paloturvallinen. Pitopaikan sellaisten porttien, ovien, salpojen ja muiden vastaavien ovensulkijoiden, jotka ovat vuohien ulottuvilla, on oltava sellaisia, että vuohi ei pysty avaamaan niitä. Pitopaikan tulee tarjota riittävä suoja epäsuotuisia sääoloja sekä liiallista kylmyyttä, lämpöä ja kosteutta vastaan.

Vuohien on voitava pitopaikassaan seistä ja levätä luonnollisessa asennossa, nousta makuulta luonnollisella tavalla sekä liikkua. Makuupaikkoja tai makuualuetta on oltava riittävästi, jotta kaikki vuohet voivat halutessaan asettua yhtäaikaa makuulle.

Eläintilat on suunniteltava ja rakennettava siten, että vuohet voidaan pitopaikassaan hoitaa ja tarkastaa vaikeuksitta. Hätätilanteessa vuohet on voitava poistaa nopeasti eläintiloista.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

207 Logged Visits

Found it 206     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.