Skip to Content

<

HLP 5 Himoksen luontopolku 5

A cache by HePuT, mackoivu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/17/2017
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Himoksen luontopolku on noin 7 km pitkä polkureitti. Koko reissun maastoluokitus on T 2,5, kunkin kätkön sijainnin maasto on arvioitu kätkön tiedoissa. Reitillä on reiluja nousuja ja märkiä alueita, mutta työkaluja et tarvitse. Yksi kätköistä on laavu, jossa on tulentekomahdollisuus, joten voit ottaa eväät mukaan!

Tervetuloa tutustumaan ja samalla etsimään reitin varrelle piilotetut kätköt. Muista ottaa talteen bonuskätkön koordinaattien numerot!


HAVUPUUT

Perinteisten havupuiden maassamme metsän hyvät vaikutukset terveyteen ovat tutkimusten perusteella olemassa. Sama huomio on tehty Japanissa, vaikka siellä puusto on kovin erilainen.
Oleskelu riittää. Sitten jos siihen lisätään liikunta, niin saadaan fyysisiäkin vaikutuksia. Paras terveyshyöty saadaan, kun liikunta tulee huomaamatta. (YLE Uutiset 19.1.2015)

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.