Skip to Content

<

Euroopan suurin kraatterijärvi 35.

A cache by duoXnobis Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/19/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Euroopan suurin kraatterijärvi ympäri-kierroksella olemme Sepässä, kätköllä 35. Tällä kohtaa on metsäinen vyöhyke, eikä rantaa näy.


Sepän alueen Puronvarsikorpi on arvokas luontokohde, jota pyritään vaalimaan. Lappajärven länsirantaa on hyvin aikaisin kulkenut tieyhteys Pietarsaareen. 1700-luvulla se on ollut yksi tärkeimmistä pitäjänteistä. Vaikka tielinjaukset ovat ajan saatossa muuttuneet, voi vanhat tienpaikat päätellä tilusteistä ja vanhan asutuksen paikoista. Aivan ensimmäinen asutus on sijainnut rannassa, mutta siirtynyt vähitellen tien varteen. Suurin osa maantien ja järven välissä sijaitsevista rakennuksista on rakennettu 60-luvulla.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

288 Logged Visits

Found it 276     Didn't find it 7     Write note 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.