Skip to Content

<

Kuusi

A cache by ReiKaa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/02/2017
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Olipa kerran (ja on vieläkin) kuusipuu, joka on kasvanut erään metsän laidassa jo monta pitkää vuotta. Sillä on hyvät maisemat katsella ja muitakin kuusikavereita rinnallansa, sen oksien suojissa piileskelevät joskus pikkuiset linnut ja oravatkin vingertävät sen runkoa pitkin. Siitä huolimatta kuusi tuntee joskus olonsa hieman yksinäiseksi.

Eräänä viileänä kesäkuun alkupäivien iltana kuusen luokse tallusteli punatakkinen naisihminen, jolla oli hassu purnukka kädessänsä. Naisihminen sanoi kuuselle, että "hei, sinähän olisit oikein mainio geokätkön piilotuspaikka". Kuusi oli hieman ihmeissään, sillä vaikka se oli pitkän ikänsä aikana jo jotain geokätköilystä kuullutkin, se ei tiennyt, että siitä itsestäänkin voisi tulla osa tätä jaloa ihmisten harrastusta.

Punatakkinen naisihminen puuhasteli jotain kuusen oksien suojissa sen oksia mukavasti kutitellen, ja se tuntui kuusesta oikein mukavalta. Ei sen oksia kovinkaan useasti oltu sillä tavalla kutiteltu. Siinä iloisesti virnuillessaan se pudotti muutaman neulasenkin naisihmisen niskaan.

Naisihminen viipyi kuusen juurella pitkän tovin. Kuusi oli kovasti iloinen saamastaan huomiosta. Sitten naisihminen istahti ojan reunalle ja alkoi näpräillä älypuhelimensa kanssa. Siinäkin meni pitkä tovi. Hän kirjoitti jotain paperilappuselle, jonka laittoi purnukkaan lyijykynän seuraksi. Ja sitten kuusipuu sai purnukan ihan ikiomaksensa sinne oksistojensa suojiin. Oijoi, miten onnelliseksi se tulikaan!

Sitten naisihminen lähti pois, mutta palasi kohta takaisin ottamaan valokuvan. Sen jälkeen kuusipuu jäi taas yksin, mutta sillä on nyt kovasti jännitettävää. Milloinka tulee se päivä taikka ilta taikka yö, jolloinka joku saapuu ja rupeaa etsimään sen oksistojen suojista tätä salaperäistä purnukkaa. Ja löytääkö hän? Ja mikäli hyvin menee, jonain toisena päivänä tulee toinenkin etsijä. Ja niin tämä kuusipuu saa elää onnellisena elämänsä loppuun asti, nähdä monta mukavaa geokätköilijää ihan likeltä ja suojella tätä pikkuista purnukkaa kuin omaa lastaan.

Tämä kätkö on siis kuusessa, mutta tietääksesi missä tämä kuusi on, yritä jollain konstilla saada täydennetyksi alla olevat koordinaatit.

N63° 23.__ 0 __
E27° 23. 0 __ __Tarkasta ratkaisusi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

86 Logged Visits

Found it 79     Didn't find it 3     Write note 2     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.