Skip to Content

<

Visit Keuruu #13 Keurusselkä

A cache by VisitKeuruu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/09/2017
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Keuruu

 

Keuruu on Keski-Suomen maakunnassa sijaitseva noin 9 900 asukkaan kaupunki. Keuruun pinta-ala on 1430,56 km². Laajan kunnan leveys itä-länsisuunnassa on noin 55 km ja pohjois-eteläsuunnassa jopa 70 km.

Maastoltaan mäkinen ja metsäinen Keuruun pitäjä perustettiin vuonna 1652. Kaupunki Keuruusta tuli vuonna 1986. Luonnonkaunis Keuruu on järvien ympäröimä, joista suurin järvi on Keurusselkä.

Lähde: WikipediaKeurusselkä on pinta-alaltaan Suomen 40. suurin järvi. Keurusselkä sijaitsee Keuruun ja Mänttä-Vilppulan alueilla. Tunnettu paikka on myös Keurusselän rannalla sijaitseva Hotelli Keurusselkä. Keurusselkä on tunnettu myös siitä, että vuonna 2003 paikalta löydettiin törmäyskraatteri, joka on 1 000–1 880 miljoonaa vuotta vanha.


Visit Keuruu -kätkösarja esittelee laajasti Keuruun kyliä ja maisemia. 10 kätkössä on FTF-palkintona lahjakortti, jolla voi lunastaa palkinnon Keuruun matkailutoimesta. Useassa kätkössä on lisäksi pieni FTF-palkinto, jonka voi ottaa heti mukaansa. Toivomuksena on, että FTF:n saanut hunttaaja ei ota enää seuraavasta kätköstä lahjakorttia, jos on sen jo kerran löytänyt, vaan jättää lahjakortin seuraavalle kätköilijälle.

 

Visit Keuruu toivottaa mukavia kätköilyretkiä Keuruulle!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

162 Logged Visits

Found it 157     Didn't find it 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.