Skip to Content

<

Peurankierros 5

A cache by Marsuperhe13 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/10/2017
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


PEURANKIERROS Peurankierros on kuuden kätkön sarja Linnaisten metsässä ja saanut nimensä alueella liikkuvien valkohäntäpeurojen (valkohäntäkauriiden) mukaan. Peurojen nukkumapaikkoja on Rajatorpantien toisella puolella sijaitsevalla Furumossenin alueella, josta on tehty luonnonsuojelualuevaraus. Yksilöt kuitenkin liikkuvat laajasti ravintoa etsiessään, eivätkä ole harvinainen ilmestys tälläkään puolella Rajatorpantietä. Kierroksen tavoitteena on tarjota mukava ulkoiluretki polkuja pitkin erilaisissa metsämaastoissa. Kierrosta voi lähestyä monesta suunnasta ja metsään pääsee luikahtamaan useasta kohtaa eikä kenenkään pihan poikki tarvitse oikaista. Autolle löytyy parkkipaikka (Sarjan ensimmäisellä kätköllä on reittipiste sinne), mutta paikalle pääsee helposti myös bussilla. Polkuja käyttävät myös maastopyöräilijät vaihtelevien maastojen ansiosta. Kosteikkoalueella saappaat ovat hyvä valinta erityisesti syksyllä ja lumien sulaessa.

KÄTKÖ Kätkön kanssa ei tarvitse käyttää voimaa. Laitahan purkin takaisin samalla tavoin kun se oli saapuessasi. Kynä matkaan, täältä ei sellaista löydy.

EDIT 25.6.2019: Purkin paikkaa vaihdettiin hiukan, koska kätköltä on lyhyessä ajassa kahdesti hävinnyt purkki alkuperäisen kamon sisältä. Purkiksi vaihtui perinteinen PET-putkilo. Toistaiseksi mennään näin, ehkä jossain vaiheessa palautetaan alkuperäinen viritelmä käyttöön tai sitten sille etsitään kokonaan uusi paikka.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

585 Logged Visits

Found it 567     Didn't find it 2     Write note 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 11     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 8 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.