Skip to Content

<

Poketrail #49 Venomoth

A cache by zeo10 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/03/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Venomoth (jap. モルフォン, Morufon, Morphon) on kuvitteellinen hyönteis- ja myrkkytyypin Pokémon.
Nimi Venomoth tulee englannin kielen sanoista venom (tarkoittaa myrkkyä) ja moth (tarkoittaa yöperhosta). Venomoth on kehittynyt Venonatista.

Venomoth näyttää aika paljon ylisuurelta yöperhoselta.
Sillä on kaksi vaaleanviolettia siipeä, jotka ovat muotoiltu kuin perhosella.
Venomothin vartalo on purppuranvärinen ja sen takaruumis on vaaleanvioletti. Sillä on kaksi lasisen sinistä silmää sekä todella pienet jalat ja leuat. Venomoth on yöpokémon ja liikkuu yleensä yöllä. Se syö hyönteispokémoneja, eniten niitä jotka lentävät katulamppujen ympärillä. Venomothia metsästää usein Zubat, Golbat ja Crobat.

Pikkuinen traili, jonka voit autolla kiertää, ainakin kesä aikaan. Pyöräillenkin lenkki on varmasti mukava. Kätköt on talvilöydettäviä, mutta teiden aurauksien määrä on arvoitus. Purkit ovat filmipurkkeja ja ovat suojassa camossa, camoa ei tarvitse irroittaa. Purkki tupsahtaa kätösiin, kun nappaat naulan pois. Muistathan laittaa kaikki huolella takaisin. Oma kynä mukaan.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.