Skip to Content

<

UV-oravan letteri

A cache by duoXnobis Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/02/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Ultravioletti on muultakin, kuin väri kaikkien mintun vihreän, rosan, pinkin, tms. rinnalla. Taidat siis tarvita apuvälineen. Eiks niin? Jos siis lodjaamalla et viiti mennä perille. Suht lyhyt, helpohko letteri. LEIMASIN EI OME VAIHTOTAVARA, VAAN LODJAAJIEN TYÖKALU, ÄLÄ VIE SITÄ POIS KÄTKÖSTÄ!

Se on tuo UV-orava, sellanen vekkuli kaveri. Se hyppii ja pomppii siellä sun täällä, merkkaa reviirinsäkin pisuttelemalla uv-läiskiä sinne tänne. Nämä kätköt kiertämällä saat käsityksen missä orava liikkuu milloinkin. MAANANTAILLE MAHALASKU MULTI TIISTAILLE TAPUTELTU TRADI KESKIVIIKOLLE KAAMEA KYSYMYSMERKKI TORSTAILLE TRADI PERJANTAILLE - PIILOTTELUA LAUANTAILLE - LETKEÄ LETTERI SUNNUNTAILLE - SIPPI (UNTA) LETTERIN TEHTÄVÄOSUUS: Älä lähe ylämäkeen, ku helpompaa maasto on toisaalla. Ohita peltotilkut, jotka vilisee puolella sinun vasemmalla. Kun otat sä aloitus pisteeltä jalat alle, ku juokset lujempaa, ku naapurin Kalle... Muista, se on neljä sataa metriä ja oot maalis. Jos uuden enkan saat, on se huikee saalis. Ku 400 metriä oot hilpassu niin kato, Oisko pikku-kuusessa millanen sato. Vai onko orava kaikki kävyt jo syöny, tai talven varalle piiloon kaik' lyöny. Kuusi on tiestä vasemmal, vain kymmenen metrin päässä, Jos sinä et siihen löydä, niin oot sä kyl aikalail jäässä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

34 Logged Visits

Found it 31     Write note 2     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.