Skip to content

Mystery längs 26:an #15 Mystery Cache

Hidden : 07/16/2017
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Detta kommer att bli en serie mysterys längs riksväg 26.
Cachen finns inte på angivna koordinater. Parkering finns vid alla cacher.
Lös problemet nedan för att få fram koordinater. I checkern fås även en hint.


Nu tänkte jag berätta när jag och min cachingvän var ute på några resor. Det hela började i Kumla där vi loggade några roliga traddar samt någon multi med radioteknik. Därefter tog vi sikte mot en T5 i Nyköping men innan det så passade vi på att logga en virtuell cache i Katrineholm.

Några veckor senare kom vi på att vi skulle besöka Öland och åkte då såklart från Kalmar via Ölandsbron till Färjestaden. Där fanns många fina cacher. Framförallt några enkla cacher vid ett par fina kyrkor. Sen var det nån fyr också men den minns jag inte namnet på.

En rätt så ny europaväg som går från Oslo till Gävle kom vi på att vi skulle åka också. Fast inte hela sträckan. Vi nöjde oss med att åka från Torsby till Malung och sedan vidare mot Gävle. Det fanns många roliga cacher i Borlänge och Falun. Dessutom hade vi löst några mystar som vi passade på att logga längs vägen.

Något min vän inte gillar är när jag drar med honom ut på små grusvägar. Minns speciellt en gång på en lerig och hålig grusväg som inte ens hade något nummer, men en fin cache med bra utsikt hittade vi. När vi ändå var i Örebro så passade vi på att logga lite fler cacher innan vi drog vidare mot Norrköping. Där hade vi också löst en massa mystar.

Många mil i bilen blir det med denna underbara hobby!Check your solution

Additional Hints (No hints available.)