Skip to Content

<

Rauhoitettu puu

A cache by vainmikk Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/17/2017
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Peruskätkö MAASTOPYÖRÄILIJÖILLE JA PATIKOIJILLE! Kätkö esittelee rauhoitetun männyn ja itse kätkö on siitä 2-3 m päässä.


Jos liikut maastopyörällä pääset noin 200-300m päähän kätköstä ja lopun matkaa taivallat jalkapatikassa. Jos olet Kaarinanpolun reitti patikoimassa, voit poiketa 400-500m sivuun ja käydä katsomassa upean puun ja lokata samalla kätkön.

HUOM HUOM HUOM !!! Kaikki kätkön lähelle johtavat tiet ovat yksityisteitä ja esimerkiksi Houkanvuoren tien alussa Saarenmaantien risteyksessä on liikennemerkki Ajoneuvoilla ajo kielletty. Myös kätkön eteläpuolen tiet ovat ykstyisteitä. Kätkön tekijä ohjeistaa noudattamaan liikennemerkkiä ja kunnioittamaan yksityistien sääntöjä. Kätkön vaikeus- ja maastoarvoissa on huomioitu kulkumatkat. Kätkö on myös talvilöydettävä, mutta lumitalvena maastoarvo saattaa nousta... Purkissa on lokivihko ja kolmekin kynää. Myös matkalaisia mahtuu kätköön. Itse purkki löytyy helposti jos maastokarttaankin merkitty rauhoitettu mänty löytyy!

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

70 Logged Visits

Found it 68     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.