Skip to Content

<

Tukkien taival

A cache by PhotoAddict Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/19/2017
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tässä päivänänä muutamana toisen harrastuksen parissa kulkiessa löysin Hyötiönsaaresta vielä yhden kätkövapaan kolosen ja olihan se otettava käyttöön. Siellä se nyt sitten on, camottu microkokoinen tradikätkö.

Maastoluokitus vaihtelee vuodenajan mukaan, mutta ei vaadi kuin tasaisen maan jalkapatikkaa puolisen kilometriä. Paikanpäällä voi havainnoida puun elinkaarta kasvavasta puusta lopputuotteeksi asti. Jos kesällä oikein onni potkaisee, niin saatatpa nähdä jopa suuren tukkilautan parkissa rannassa. Ennen kätkölle menoa muistapa varmistaa että oma kirjoitusväline on mukana, koska kätkössä ei sellaista ole. In English: BYOP!

MUUTAMA VAROITUKSEN SANA HUOMIOITAVAKSI!
1. Lähes kätkön viereen pääsee kyllä autollakin mikäli siinä on reilu maavara, koska tiessä on paikoin todella syvät urat. Parkkitilaa on puolenkilometrin säteellä reilusti, joten jättää autonsa suosiolla vaikka viitepisteen mukaiseen parkkiin ja kävelee loppumatkan kuten kunnon kätköilijän kuuluukin. Fillarilla pääsee kyllä kätkön viereenkiin. Talvella edes viitepisteelle tai kätkön lähellekään on turha autolla edes yrittää vaan kannattaa jättää tienvarteen.

2. Varokaa maassa upoksissa olevia vanhoja vaijereita kävellessänne, ettette niihin kompastu.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

115 Logged Visits

Found it 114     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.