Skip to Content

<

Torikan lenkki 5

A cache by Tuikki Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/10/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Torikan lenkki on 13-osainen kätkösarja, joka esittelee sinulle samannimisen maastopyöräilyreitin Limingan Rantakylän ja Lumijoen Hirvasniemen välisellä alueella. Reitin pituus on noin 13 km.


Voit kiertää reitin myös jalkaisin, mutta tavallisella pyörällä pyöräilyyn lenkki ei kaikilta osin sovellu.  Reitin alkupuoli kiertelee Rantakylän kangasmetsissä, kunnes saavut Limingan ja Lumijoen väliselle ns. vanhan maantien alueelle. Tämän jälkeen reitti seurailee pääasiassa metsäautoteitä ja vie sinut vielä lopuksi kangasmetsään. Talvella reitin alkupää toimii latu-urana. Reitti kiertää Torikanjärven ja käy hyvin lähellä Aarnikankaan laavua, jolle on reitiltä opastus. Tarkempi reittikuvaus löytyy Limingan kunnan sivuilta.

Aloita Torikan lenkki esimerkiksi Rantakylän virkistysalueen parkkipaikalta. Löydät infotaulun, jonka vieressä on viitat eri reiteille. Torikan lenkki on merkitty maastoon keltaisilla merkeillä. Muutamassa risteyksessä on myös puinen lenkin nimellä varustettu kyltti.

Torikan lenkin kätköjen lisäksi voit bonuksena hakea Metsälenkin huilitauko (GC5KD4D) - ja Hirvasniemen ampumarata (GC3QV6Q) - kätköt, jotka sijoittuvat Torikan lenkin varrelle.

Kätköpurkit ovat mustia pet-putkiloita ja ne sijaitsevat lähellä polkua havupuissa. Voit irrottaa purkin pidikkeineen loggauksen ajaksi. Älä irroita pidikettä purkista! Kätköissä ei ole kynää!

Antoisia maastopyöräilyhetkiä!

 

 

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.