Skip to content

<

BN - GG5.14 - Kids and Bugs - De bonus multi

A cache by Gentsche Geokasjing Sosseteit Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/01/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

GG5.141017 - Nen Gentsche Feestdag


In 2017 is/was het thema van ons jaarlijks GGS Event: "GG5.14 - Nen Gentschen Fiestdag". De verschillende reeksen geocaches die voor dit Event geplaatst werden, werden daarom gekoppeld aan een onderdeel van onze uitgebreide geocaching menukaart voor GG5.14. Vandaar ook de verwijzing naar dit gerecht op de listings van deze cache.

Kids and Bugs - De bonus multi


Deze cache is het sluitstuk van 3 korte wandelreeksjes. Wandel eerst de 11 caches waaruit deze reeksjes bestaan en verzamel daar de gegevens om aan deze multi te starten.

De multi zelf bestaat uit 5 WP's en een stash en is ongeveer 1 km lang. Alle WP's zijn op kindermaat gemaakt, maar dat neemt niet weg dat grote zus of grote broer of paps of mams of opa of oma misschien een beetje moeten helpen. De klassieke tools zijn ook misschien nodig.

Deze 11 caches dien je te zoeken vooraleer je aan deze kan starten:

Je hoeft ze niet specifiek in deze volgorde te doen, maar als je dat doet dan beperk je wel het aantal km's tussen de reeksen met het gemotoriseerde vervoermiddel tot het minimum.

Een aandachtspunt voor onderweg: Hou het proper onderweg hé!Veel plezier en succes,,
De Gentsche Geokasjing Sosseteit

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.