Skip to Content

<

VT9: Kantria Kenny Rodgesin malliin

A cache by PesueX Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/31/2018
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Valtatie 9 on Turusta Loimaan, Tampereen, Jämsän, Jyväskylän, Kuopion ja Joensuun kautta Tohmajärvelle johtava valtatie. Kätkösarjassa VT9 on piilotettu muutamia kätköjä välille Kuopio-Ohtaansalmi. Kätköt on pyritty sijoittamaan niin, että myös pitkin valtatie yhdeksää autoilevat kätköilijät voivat turvallisesti pysäköidä geopirssinsä kätkön haun ajaksi.


Nyt sitten kuunnellaan VT9:llä kantrimusaa ja näin ollen Kenny Rogersia. Kenneth "Kenny" Rogers (s. 21. elokuuta 1938 Houston, Texas) on yhdysvaltalainen countrylaulaja ja lauluntekijä. Hän on yksi eniten levyjä myyneistä countrylaulajista. Hän on levyttänyt sekä yksin että Dolly Partonin kanssa, ja kirjoittanut lauluja muille artisteille. Yksi Rogersin suurimmista hiteistä, "Lucille", kertoo naisesta joka otti ja lähti, ja miehestä, joka jäi ruikuttamaan neljän lapsen kanssa keskelle sadonkorjuukiireitä. Toinen hänen suurista kappaleistaan "The Gambler", tuli tutuksi samannimisen TV-sarjan tunnussävelenä ja voitti Rogersille Grammyn parhaana country-laulajana vuonna 1980.

Lähde: Wikipedia.

Jotkut tykkäävät kantrista todella paljon ja joidenkin mielestä kantrin sanoitukset ovat pelkästään epämääräistä kantrimuminaa:

KANTRIMUMINAA #¤@ppffmpfmmmmmfmmppfäppmpmfmppmpmmppmfp@¤#
µ*~mpppppppfpmpfmfpmpmfpmfffmffmm~*µ
€$£mfffmpfmppffppfpfmmmmpff£$€


Ota nyt tuosta selvää, onko kantrimusan sanoitukset mumina vai ei, mutta kaikesta huolimatta muista sentään kätkölle mennessä ottaa OMA KYNÄ MUKAAN!!Additional Hints (No hints available.) 

Find...

32 Logged Visits

Found it 31     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.