Skip to content

This cache has been archived.

icabrian: Hvala vsem za udeležbo. Morda ponovimo tudi drugo leto.

More
<

CITO na Brodu

A cache by icabrian, gamsek, bojank, kompaski Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Wednesday, 27 September 2017
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


V CITO tednu tudi na našem koncu ne bomo stali križem rok. Zato vas vabimo, da se nam z vrečo za smeti v rokah pridružite v sredo, 27. septembra, na sprehodu ob Savi ter po potkah in kolovozih v bližnji in manj bližnji okolici izhodiščnih koordinat. Zbrali se bomo ob 17. uri in se vrnili na izhodišče do mraka, najkasneje do 19. ure. Če bomo pri volji, bomo dogodek zaokrožili z geolovsko debato ob osvežilni pijači (ali napitku, ki nas bo pogrel). To bo priložnost, da pridobite drugi CITO spominek v letošnjem letu in si prislužite nov žig na kartonček CITO izziva 2017. Končno žrebanje je vse bližje ...

Sodelujte v CITO izzivu 2017!

Dogodek bo v vsakem vremenu, razen v primeru padanja ošpičenih prekel. Seveda bomo aktivnosti v primeru dežja prilagodili v skladu z razmerami. Svetujemo vam primerno obutev in oblačila. Priskrbeli bomo nekaj rokavic in kakšno vrečo za smeti (predvsem za embalažo), lahko pa prinesete tudi kako svojo.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.