Skip to Content

<

Taivalvaara

A cache by Pauloissa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/26/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo kätkö, joka on nopeasti kopattavissa.


Kätkö sijaitsee Taivalvaaran päällä ja on helposti saavutettavissa sulan maan aikaan. Läheisyydessä sijaitsee myös puollustushallinnon rakennuksia ja siltä osin alue on valvottua. Taivalvaara itsessään on kompakti, mutta liikuntamahdollisuuksiltaan erittäin monipuolinen keskus. Eli jos et ole liikkeellä hopun kanssa, niin pysähdy nauttimaan luonnosta sauvakävellen, lasketellen, hiihtäen, frisbeegolfia pelaten, maastopyöräillen, patikoiden ja niin edelleen. Kätkö ei ole tavoitettavissa talvisin.

Ja tietysti ne maisemat! Niitä pääsee ihastelemaan myös viereisestä mäkihyppytornista käsin, mistä aukeaa näkymä koko Taivalkoskelle. Joten jos korkeat paikat eivät kammota, niin torniin voi kivuta turvallisuus muistaen maisemia ihailemaan. Mäkihyppytornia on hyödynnetty myös extrememielessä ja toimii kesäisin eräänlaisena seikkailupuistona.

Piilotushetkellä kätkössä on lokikirja, kynä ja silicapussi. Kätköön mahtuu reissaajia.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.