Skip to content

This cache has been archived.

Grey-Raven: Nissen i fuglekassa gir seg etter 15 måneders tro tjeneste, og han hilser og takker for mange hyggelige besøk.

More
<

#17 Østfold Jul 2017, Grey-Raven

A cache by Grey-Raven Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/18/2017
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Det er den 3. søndag i advent og julen er for alvor over oss. Du våkner opp, kanskje til et varsel om en ny adventscache, for dagens cache kommer tidlig. Meningen er at du skal lage en god søndagsfrokost og en deilig kopp kaffe eller te. Og så er du klar til dagens adventsoppgave: JULEPUSLING.

Julepusling er god avkobling. Og avkobling trenger man i denne førjulstid, hvor alle springer rundt for å få de siste julegaver i hus. Jeg har laget et puslespill som jeg håper kan bidra til en slik god avkobling. Når du har puslet bildet ferdig vil du få koordinater og hint til nullpunkt og til cachen. Motivet er tatt i min hage en kald desember dag, før snøen kom. Lykke til! Puslespillet

Når du er klar til å dra på dagens caching vil jeg gi deg et godt tips. Hvis det ikke er frost ute bør du ta på deg gummistøvler eller annet vanntett fottøy. Stien/veien til nullpunktet er flere steder ganske våt og plørete. Hvis du hører til dem som tenker på muligheten for rask logging og ekstrapoeng, ber jeg om at du respekterer forbud om ferdsel med bil på private veier og veier med bom i området.

Cachens difficulty rating er knyttet til puslespillets vanskelighetsgrad. Har du puslet deg til koordinatene er den videre jobben for å få tak i cachen "piece of cake" eller rettere "Lots of TWIST"Hei ! Den er tilbake og denne gangen er det du som får smake. Signal ski Fjoråret er glemt ,alle cacher å sånt. Denne gangen er det du som tar gassen helt i bånn… Vi finner mer enn du tror… Ja, rett ved der du bor.Vi skrur av verden og slår av tv. Vi venter på varsel! Så er det ut for å sveve. Vi hilser og nikker. Leter og stikker. Vi finner, Vi finner. Der er du sikker.
Vi spiser og skråler, i kaffe vi skåler. Det er snart jul og det er mer en vi tåler.

God jakt & God Jul

FTF 5 poeng
STF 4 poeng
TTF 3 Poeng

Logget på utleggs dato 2 poeng.
logget i løpet av desember 1 poeng.
Logget alle utlegg i årets kalender i løpet av desember 10 bonus poeng.

5 poeng på første utlegg .

Ved sesong slutt vil alle deltagerne bli tatt med på avstemning om;
Årets beste Logg.
Årets favoritt cache.
Årets servering.


Dommer: Janarst

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.