Skip to Content

<

Lenkillä III

A cache by ReiKaa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/07/2017
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kävinpä Papu-koiran kanssa taas kerran lenkillä täällä päin ja huolsin samalla kätköjäni. Yhdessä oli paperit märkiä, joten vaihdoin pilleripurkin tilalle Kangastilkulta saamani pet-putkilon, koskapa pilleripurkit nuin pahasti fuskaavat. Yks purkki oli hävinnyt tykkänänsä, joten sinnekin pääsi pet-putkilo piileksimään. Ja koska joutavalla tietättää ja koska kolmaskin pet-putkilo oli repun pohjalla mukana ja lokivihkokin siihen taiteiltuna, niin myöpä piilotettiin Papun kanssa sekin eli tehtiin kätkö nimeltä Lenkillä III.

Gepsi ei ollut mukana, joten koordinaatit on otettu (ensimmäistä kertaa elämässäni) Samsungin älykääpiöpuhelimella, mutta jospa ne olis sattunut hollilleen. Karttapaikan kartan perusteella ainakin siltä vähän näätästääpi.

Mutta jottei tämä olis ihan liian helppo, niin minäpä taiteilen siitä mysteerin. Helppo kyllä on tämäkin. Eli mänepä noista aloitusnaateista - joihin suurinpiirtein voipi myös mahdollisen autonsa jättää - ja kulje 538 metriä suuntaan 354 astetta. Jos hyvin käypi, niin löydät niiltä paikkeilta pet-putkilon puusta.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

52 Logged Visits

Found it 49     Didn't find it 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.