Skip to Content

<

Pipernissen på villspor

A cache by Ormputt Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/09/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

X-Mjøs#09 Pipernissen på villspor


I år skulle Pipernissen feire Luciadagen på Brovoll, det er veldig lenge siden han har vært der så veien er han neimen ikke sikker på lengre. De andre nissene på Pipern var relativt bekymret da Pipernisse sjefen skulle på så lang tur midt i oppkjøringa til selveste julaften.
Det gjorde det ikke bedre da gammel nissen leste opp hvordan de hadde behandlet Sankta Lucia sånn rundt år 300, litt av en gjeng.

Det er nok mange som er litt eldre enn de aller yngste nissene som har vært på Brovoll i sine yngre dager, mange har overnattet og badet i bekken ikke så langt unna. Ja ja, minner fra langt tilbake… men Pipernissen tenkte at skulle noen av de flotte nissedamene dukke opp skulle han gjøre alt i sin makt for å sjarmere med ei tilbake til Pipern.

Etter at Pipernissen la igjen ett skikkelig spor har det nå godt noen dager, Pipernissen har ikke kommet frem til Brovoll og noen har hørt han rope etter hjelp. Tankene går selvfølgelig til Luciadagen som skal feires og da kan han ikke komme for seint men nå er han nok litt på bærtur. Etter enda noen dager har noen hørt lyder rundt Typografhjemmet og andre ski gåere har sett en liten fyr som hadde det travelt.
Hvis du nå kommer deg til finale koordinatene kan du da se om du får med deg Pipernissen tilbake mot Brovoll så hadde det vært bra for alt som skal skje juleaften.

Dette er en oppgave cache, løs oppgaven og legg løsningen din inn i certitude så får du svar. Jeg håper du kan hjelpe Pipernissen med å komme seg til Brovoll.


Oppgaven er som følger:

Da Pipernissen var på vei til Brovoll, møtte han en troll mann og 7 piker. Hver pike hadde 7 sekker. I hver sekk var det 7 katter. Hver katt hadde 7 kattunger. Hvor mange var det som var på vei til Brovoll?
You can validate your puzzle solution with certitude.

Dark Christmas Comments


Håper flest mulig kommer seg ut på tur, Pipernissen trenger alle av dere til å passe på seg og sitt.

Hade The land of the warriors

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.