Skip to content

This cache has been archived.

MADpalace en de schattige zoeker: Met temperaturen van 17 graden zijn we nu toch wel opgewarmd.

More
<

[GLE18] Grenslandevent opwarmertje!

A cache by Grenslandcachers Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 03 March 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Grenslandcachers presenteren het internationale Grenslandevent! Wij nodigen u uit om het prachtige grensgebied van Noord-Brabant (NL), Limburg (NL) en Limburg (B) te komen (her)ontdekken.

Grenslandevent
www.grenslandevent.nl

Bij het Grenslandevent staat gezelligheid en saamhorigheid voorop. Het leukste van het Grenslandevent is en blijft natuurlijk het ontmoeten van en kletsen met mede-cachers van alle leeftijden. Dit samen met de voldoening van vrijwilligerswerk is het een ideale opwarmer in het voorjaar. Kom jij ook mee buiten spelen?

Datum:
zaterdag 3 maart

Lokatie:
Hughterheide

Tijd:
10.00 - 12:30

We gaan iets terug doen voor de prachtige natuur die ons al zoveel mooie avonturen heeft gegeven. Het werk zal bestaan uit het verwijderen van niet-inheemse soorten in natuurgebied Hughterheide. Neem zelf een stevige spade, een handzaag of een kniptang mee zodat we makkelijker planten kunnen verwijderen.


Grenslandevent

Cache In Trash Out (CITO) is een milieu-initiatief dat wordt ondersteund door de geocaching gemeenschap. CITO helpt de natuurlijke schoonheid van cachevriendelijke omgevingen te behouden.

U bent te gast in een gebied van Brabants Landschap, een natuurbeschermingsorganisatie met een groot aantal waardevolle natuurgebieden in de provincie Noord-Brabant.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.