Skip to Content

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.

This cache has been archived.

MikaS: Eiköhän tämä ole jo nähty. Tsau.

More
Event Cache

Ei vastaanottoa

A cache by MikaS Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, January 28, 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


HUOM! uusi aika, kun taitaa paikka avautua wasta klo 16. Taas kerran järjestän miitiin kotikuntaan. Miittiaika on 16:00-16:30, mutta jatketaan niin kauan kuin tuntuu tarpeelliselta. Kakkua ei vielä ole suunnitteilla, mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu.

 

Syntymäpäivä voi tarkoittaa joko päivää, jolloin ihminen on syntynyt, tai toisaalta tuon päivän vuosipäivää. Se toistuu jokaisella ihmisellä kerran vuodessa tiettynä päivämääränä, poislukien karkauspäivänä (29. helmikuuta) syntyneet, joilla syntymäpäivä on (lähes) joka neljäs vuosi. Useissa kulttuureissa on tavallista juhlia syntymäpäiviä esimerkiksi antamalla lahjoja syntymäpäiväänsä juhlivalle henkilölle, syömällä kakkua ja kutsumalla vieraita kylään. Tämä juhlintatapa on käytössä erityisesti lapsilla.

Syntymäpäiväänsä juhlivan henkilön sanotaan usein täyttävän vuosia. Merkittäviä ikiä ovat ensimmäiset ikävuodet, täysi-ikäisyyden saavuttaminen 18-vuotiaana ja vanha täysi-ikäisyyden saavuttaminen 21-vuotiaana.

Erityisen merkittävinä on vanhastaan pidetty 50-, 60- ja 70- vuotispäiviä sekä 75 vuoden iästä lähtien joka viidettä syntymäpäivää. Monet sanoma- ja aikakauslehdet julkaisevat ilmoituksia näitä syntymäpäiviä viettävistä ihmisistä sekä usein myös syntymäpäivähaastatteluja. Ilmoitus voi olla samalla myös yleinen kutsu syntymäpäivävastaanotolle. Yleinen kiertoilmaus sille, ettei järjestä vastaanottoa, on ”viettää syntymäpäiväänsä matkoilla”.

Syntymäpäiväkakulla on erityinen merkitys etenkin lapselle. Kakussa voi olla kynttilöitä, etenkin lapsella saman verran kuin ikävuosia. Länsimaissa on tapana, että päivänsankari yrittää puhaltaa kaikki kynttilät sammuksiin yhdellä puhalluksella. Ennen kynttilöiden puhallusta syntymäpäivän viettäjälle usein lauletaan Happy Birthday to You tai Suomessa siitä oma versionsa Paljon onnea vaan, ja yleensä niin, ettei itse syntymäpäivän viettäjä osallistu siihen.


Lähteenä Wikipedia

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

29 Logged Visits

Write note 1     Archive 1     Will Attend 7     Attended 16     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Announcement 2     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated: on 3/7/2018 4:36:37 AM (UTC-08:00) Pacific Time (US & Canada) (12:36 PM GMT)
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page