Skip to Content

<

Kuninkaantie Solbacka

A cache by KuninkaantienVouti Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/09/2018
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
4.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Hirmuinen myrsky! Tuuli tuiversi ympärilläni, kun taivalsin tietä pitkin. Olin juuri pääsemässä kahden mäen väliseen solaan, jossa ajattelin olevani hiukan suojassa luonnonvoimilta, kun tuuli tarttui huiviini ja lennätti sen korkean koivun oksaa. Muutamakin paha sana pääsi suustani ja aloin miettimään, millä sen sieltä saisin alas - en halunnun jatkaa matkaa ilman liinaani. Koitin härkkiä sitä löytämälläni kepillä alas, mutta hankalaa oli, niin hankalaa. Onnistuisinkohan kiipeämään? No, viimein onnistui! (visit link)

***

Kuninkaantie on Turun ja Viipurin välillä kulkenut kulkureitti, jota pitkin valtakunnan posti ja kulkijat ovat matkaansa tehneet. Osia siitä on edelleen löydettävissä vanhassa asussaa, osa siitä on pihateinä ja osa on muuttunut nykyaikaisiksi asfalttiteiksi. Kuninkaantie -kätkösarja esittelee kuvitteellisen Kuninkaantietä kulkeneen matkaajan silmin 1500-1700 -lukujen elämää pienin tuokiokuvauksin, joista osalla saattaa olla totuuspohjaa, osa mielikuvituksen tuotetta.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

90 Logged Visits

Found it 87     Didn't find it 1     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.