Skip to Content

Mystery Cache

Ober, 1 🔎 en 2 aspirientjes a.u.b.!

A cache by ♈Merino Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/12/2018
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


De boguslocatie zou je kunnen herkennen van een andere cache van mij, er is nu eenmaal veel parkeerplaats en de stash kan toch om het even waar binnen een straal van 3,2 km liggen. Maar dus niet hier, laat dat duidelijk zijn.

Toen mijn dochter geboren werd, moest zij een naam krijgen. Dat is gebruikelijk en je kunt niet haar hele leven “hé, jij daar” blijven zeggen. Als ouders weet je daarom meestal van tevoren hoe je het kind wil noemen, en dat was ook hier het geval. Maar: niemand anders – ook geen familie of goede vrienden – wist welke naam dat zou zijn, de werktitel op de echoscopie-video was 'Kulderzipke'. Voor wie ooit de serie heeft gezien: inderdaad, een jongensnaam. "Et alors" zou de vroegere Franse president François Mitterand gezegd hebben.

Maar goed, iedereen moest dus wachten op de geboortekaartjes. Ook dan zou het nog lastig zijn om de naam te weten te komen. Die stond immers niet gewoon op de kaartjes gedrukt, maar als “verbind de genummerde puntjes”. Daar moest ik aan denken toen ik een insteek zocht om een nieuwe, gemakkelijkere mystery te maken.

Veel plezier ermee! Enne, ik weet dat het lastig is voor sommige nummers om te zien bij welk puntje ze horen. Dat is zo bedoeld, anders had ik wel een kleiner lettertype gebruikt

Met dank aan Florsa1717 voor het proefpuzzelen en -lopen.
Additional Hints (No hints available.) 

Find...

10 Logged Visits

Found it 8     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.