Skip to Content

<

GÖÖTTI3: KAMU

A cache by veerat69 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/26/2018
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kamu on 5,5 vuotias göötti uros. On omanpolun kulkija ja jos ihminen olisi niin voisin kuvitella, että ajaa harrikkalla sikari suussa parta hulmuten :) Kamu on meidän oikea geogööttien geogöötti. On löytänyt useamman kätkön ennen minua ja jopa 2 vuotta kadoksissa olleen kätkön. Meillä on 4 gööttiä ja jokaiselle tulee oma kätkö. Itse palapeleistä innostuneena halusin tästä mysteerin palapelin muodossa.

Kätkössä EI ole kynää, joten oma kynä mukaan!!
Tervetuloa Gööttien
ihmeelliseen maailmaan!
 
Länsigöötanmaanpystykorva - lyhyemmin göötti - on ikivanha ruotsalainen paimenkoirarotu, joka on ollut olemassa aina viikinkiajoilta saakka. Rodusta löytyy monenlaisia tyyppivaihteluita matalasta ja raskaammasta pitkäjalkaiseen ja ilmavampaan tyyppiin. Värityksenä on aina riistanväri harmaan, punaisen, ruskean ja keltaisen eri vivahteissa. Rodun erikoisuutena on häntä: pentu voi syntyä kokonaan hännättömänä, sillä voi olla erimittainen luonnontöpö tai pitkä häntä.
 
Göötistä on moneksi. Sitä käytetään perinteiseen paimennukseen, mutta myös agilityyn, tokoon, pelastuskoiralajeihin jne. Göötti kiintyy perheeseensä ja on siten erinomainen koko perheen aktiivinen monitoimikoira. Göötti onkin Suuri Koira pienessä koossa.

 

Ratkaise palapeli niin saat loppunaatit kätkölle.

Palapeli löytyy täältä.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.