Skip to Content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
Event Cache

Rento meininki

A cache by MalluFin Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, April 21, 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kajaani on todennäköisesti saanut miittipäivälle uusia kätköilijöitä, kun paikkakunnalla järjestetään geokätköilyn peruskurssi. Uusia kätköilijöitä pitää rohkaista tulemaan miitteihin tutustumaan toisiin kätköilijöihin, koska nehän on kaikki ihan huipputyyppejä! Miiteissä on rento meininki, ei tarvitse ollenkaan pönöttää eikä jännittää. Miitissä voi kysyä vaikka vinkkiä hyvästä kätköstä, ohjetta vaikealle kätkölle, vaihtaa reissaajia tai rupatella rennosti muuten vaan ihan mistä vaan. Vaikka yleensähän miitissä puhutaan vain kätköilystä. Sen vuoksi siellä voi oppia paljon uusia asioita, jos niin haluaa. Miittiin ei tarvitse kuin tulla paikalle, niin sen voi logata. Paikalla on kyllä miittikirjakin, että jos haluaa, niin siihen voi raapustaa nimmarinsa. Rennolla meiningillä kokoonnutaan lauantaina 21.4.2018 Vimpelin urheilukeskuksen kahvilan eteen klo 15:30-16.00. Tervetulloo!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

42 Logged Visits

Write note 7     Archive 1     Will Attend 15     Attended 18     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.