Skip to content

This cache has been archived.

Ini17: Paikka on niin jästi altis, eikä lähellä ole mitään sopivaa paikkaa, mihin voisi siirtää. Ja rasiaa ei tarvitse poistaa luonnosta, koska se on hävinnyt kokonaan.

More
<

Reumageo Lpr,Ekopiste

A cache by Ini17 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/30/2018
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Ekopiste Tirilän kaupunginosassa,josta löytyy lajittelupaikka erilaisille hyötyjätteille,kartonki,paperi,lasi ja metalli.Jätehuolto ja kierrätys Lappeenrannassa on toiminut 1.3.2012 alkaen kunnan järjestämänä jätteenkuljetuksena,jossa kunta on kilpailuttanut ja valinnut asukkaiden puolesta jätteenkuljetusliikkeen.Ekopisteiden vastaanottopaikkoja ja lajitteluohjeita voit etsiä erillisestä karttapohjaisesta nettipalvelusta (Kierrätys.info)

Kätkö ei sijaitse ekopisteessä,mutta näköetäisyydellä kuitenkin.Tämä kätkö on yksi ReumaGeo-kätköistä,tervetuloa kätköilemään Reumageo-purkeille ympäri Suomea !

Kätkö ei sisällä kynää.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.