Skip to content

Geocache Radio meet & greet Event Cache

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
Hidden : Wednesday, 13 June 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Bjorn en Gilian zijn de presentatoren van de Geocache Radio podcast. Tijdens die opnames zien ze elkaar regelmatig maar op grote afstand via bijvoorbeeld Skype. Minimaal eens per jaar trekken ze samen op pad om een event te bezoeken of een paar geocaches te zoeken. Dit jaar hebben we besloten het eens anders te doen en organiseren we een meet & greet. Enerzijds om elkaar weer eens in levende lijve te zien, anderzijds om met andere geocachers in contact te komen. Voor de locatie van dit eerste event is gekozen voor Lier.

Luisteraars van de podcast Geocache Radio weten dat Bjorn en Gilian het al regelmatig gehad hebben om eens een event te organiseren. Dit event is het eerste dat we namens de podcast organiseren. Het is een meet&greet met mogelijkheden om een trackables, woodies, en dergelijke te ruilen.

Tijdens dit event zullen we een aantal (audio-)opnames maken die we later in een van onze afleveringen kunnen gebruiken. Als je jezelf terug wil horen in een van onze afleveringen is dit je kan, maar het hoeft uiteraard niet.

Het event vindt plaats voor het stadhuis van Lier op
13 juni 2018 van 19:00 en 20:00

Ken je Geocache Radio niet? Geen probleem, iedereen is welkom! Mocht je oude afleveringen terug willen beluisteren, klik dan hier.

Additional Hints (No hints available.)