Skip to Content

<

Petturiprinssi

A cache by TaMaLeLo Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/03/2018
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kätkö ei sijaitse annetuissa koordinaateissa eikä kyseisessä paikassa tarvitse käydä. Kätköpaikan saat selville keräämällä vihjeitä, jotka löytyvät kätköistä Pernon prinsessa, Hövelin haltija, Pahan noidan muisto, Pahan noidan kosto ja Hämä-hämähäkki.

Syötä keräämäsi vihjenumerot checkeriin aakkosjärjestyksessä, niin saat selville kätkön koordinaatit.


 

Papenburgin prinssi Meyer saapui Pernon perukoille alun perin saatuaan haltijakummiltaan viestin, että Pernon prinsessa pitäisi pelastaa pahan noidan pauloista. Tehtävä kuulosti helpolta ja sopivan jännittävältä, joten prinssi Meyer lähti matkaan. Prinssi ei kuitenkaan osannut varoa ja päätyi suoraan Paakarlan pahan noidan ansaan. Noita loihti prinssin telakkatyöntekijä Jani Meijeriksi, jonka tehtävänä oli rakentaa noidalle uljas risteilyalus, jolla noita voisi suunnata Karibialle.

Alkuun kaikki vaikuttikin sujuvan noidan kannalta hienosti, mutta jollain tavalla Jani Meijeri onnistui välittämään viestin ahdingostaan haltijakummilleen, joka yhdessä haltijaystäviensä ja pahan noidan entisten lemmikkivillikissojen kanssa kehitteli noidanvastaisen suunnitelman niin salamyhkäisesti, ettei Paakarlan paha noita osannut aavistaa mitään ennen kuin oli jo liian myöhäistä.

Raivostunut noita jätti Paakarlan metsät ja Pernon perukat ja suuntasi Kyöpelinvuorelle punomaan uusia juonia uhaten vielä kerran kostavansa telakkaprinssille kaikki kokemansa vääryydet. Noidan poistuttua myös taika raukesi ja telakkatyöntekijä Jani Meijeristä tuli historiaa. Prinssi Meyer oli siis vihdoin vapaa pelastamaan Pernon prinsessan. Mutta kiinnostiko prinssiä? Ei suinkaan. Prinsessan sijaan Papenburgin prinssi Meyer halusi mainetta. Paljon mainetta. Prinssi halusi, että hänen ylväs, siniverinen nimensä olisi varmasti kaikkien tiedossa. Sen pitäisi näkyä todella kauas.

Pernon Prinsessan haltijakummi Hövelin haltija oli järkyttynyt. Miten yksikään prinssi voi olla niin julma? Voi prinsessa-parkaa. Hövelin haltija päätti yrittää vedota prinssin turhamaisuuteen. Hövelin haltija alkoi kerätä listaa nimistä, joiden hän aikoo uskotella olevan prinssin ihailijoita, jotka jo odottavat pääsevänsä näkemään prinssi Meyerin ja Pernon prinsessan häät. Sillä mikä voisikaan tuoda paremmin näkyvyyttä Papenburgin prinssin upealle nimelle kuin suuret häät?

Osallistu vielä viimeiseen yritykseen vapauttaa Pernon prinsessa ja kirjaa nimesi listalle.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

60 Logged Visits

Found it 58     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.