Skip to Content

<

9 SSL Sammalsuon lenkki

A cache by HePuT Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/30/2018
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Sammalsuon lenkki

Sammalsuon lenkki on Himoshuipun luontopolkuun linkittyvä lenkki, joka on mukavan vaihteleva maastoltaan. On suomaisemia, kallioita, kivikkoja ja tietysti metsää. Maastopohjaa peittävät sammalet, jäkälät ja mustikkavarvut. Korkeuseroa löytyy, varsinkin märkänä aikana osa polusta on kosteaa. Vaelluskengät tai kumisaappaat!

TURVE

Turvenaamiot ja -pesuaineet ovat nekin suon lahjoja. Turvenaamio tai -kylpy on samalla syvälämpöhoitoa. Lämpö siirtyy turpeesta kehoon, ja verenkierto vilkastuu. Turpeen myös uskotaan imevän kehosta kuona-aineita. "Kylpyturpeen tulee olla hyvin maatunutta. Se on sataprosenttinen luonnontuote, johon ei lisätä mitään eikä oteta mitään pois", Korhonen muistuttaa. Turpeen terveysvaikutuksista on olemassa toistaiseksi lähinnä kokemusperäistä tietoa. Turvetta on vuosien saatossa käytetty erityisesti reuman hoidossa. Lisäksi sen on huomattu nopeuttavan urheilijoiden lihasten palautumista. Tieteellistä tutkimustietoa turpeen terveysvaikutuksista on vasta hyvin vähän.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

82 Logged Visits

Found it 78     Didn't find it 1     Write note 2     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.