Skip to content

This cache has been archived.

TheDeerHunters: Het is al bijna weer een week geleden en voordat wij het weer vergeten kan deze vandaag wel het archief in.
Alle aanwezigen, bedankt voor jullie hulp en gezelligheid!

More
<

CITO Burgum 23-09-2018

A cache by TheDeerHunters Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 23 September 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


-

CITO Burgum 23-09-2018Tussen 15-23 september 2018 kunt u een souvenir van Groundspeak verdienen voor uw profiel door een CITO-event bij te wonen. Nadat u het event heeft bezocht logt u in op deze geocachepagina en logt als "attended". Dan ontvangt u automatisch het souvenir.

Een CITO-event is een event waar geocachers samen zwerfvuil opruimen. Dit kan in de natuur zijn, maar ook bijvoorbeeld gewoon bij u in de straat.

Wij, The DeerHunters, hebben het centrum van Burgum uitgekozen. Burgum is het grootste dorp van de gemeente Tytsjerksteradiel en heeft een leuk centrum, waar u tegenwoordig op elke dag in uw levensbehoeften kunt voorzien.

We verzamelen om 10.45 op bovenstaand coördinaat, waar een grote parkeerplaats is. Dan worden de groepjes verdeeld en kunnen we beginnen met een uurtje opruimen. Om ca 12.00 uur verzamelen we dan weer. Dan met z'n allen door naar een gezellig event aan het water in Suwâld (GC7QMH8 Meet and Greet met TheDeerHunters van 12.30 - 13.30 uur) om af te sluiten.

Mocht u deel willen nemen aan dit event dan kunt u een "will attend" loggen.

Graag zelf een afvalgrijper en tuinhandschoenen meenemen. Wij zorgen voor de afvalzakken en de afvoer van het zwerfvuil. We proberen of we bij de gemeente grijpers kunnen lenen, maar dat moeten we nog even afwachten.

Bij ons is ook nog een leuke banner te verdienen.


Bijna aan het einde van het event in Suwâld krijgt u op papier enkele caches die u zou kunnen gaan doen.

Additional Hints (No hints available.)