Skip to content

<

🏷️ Trackables & Book Hotel 📚 (🔓 2310)

A cache by frankske001 & Co Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/01/2018
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Gelieve respect te hebben voor deze cache. Laat het grijze"lampje" boven het Hotel hangen, dit heb je niet nodig om de cache te pakken te krijgen of te openen.

Welkom bij het Trackables & Book Hotel in Rijkevorsel van Team frankske001 & Co.


Het TB Hotel wat hier vroeger stond is helemaal vernieuwd en uitgevoerd naar een ander concept. We hopen dat u zeker eens een kijkje komt nemen en dat u hier nog veel plezier aan heeft achteraf. Wij kijken alvast uit naar jullie check-in en naar jullie leuke logs. wij hebben er verschillende maanden tijdens het maken ervan al heel veel Fun gehad.

Parkeren van je auto/fiets/motor/vliegtuig/boot/step/kinderwagen/..., mag op de oprit... als er plaats is natuurlijk (want onze Cachemobiel staat er als we thuis zijn - kijk ook eens naar de achterruit van onze mobiel, je kan er iets discoveren.), ofwel op de voorziene parkings langs de straatkant in de Sint-Luciestraat te Rijkevorsel !

Je gaat op zoek naar het Trackables & Book Hotel, in onze voortuin. (Wij hebben onze toestemming gegeven om onze privé eigendom te betreden dus wees niet verlegen om de cache te benaderen. De buren zijn ook op de hoogte en weten ervan !) Dan is het aan jullie om het logbook te bemachtigen en jullie bevindingen erin te zetten en doe dit zeker met jullie nickname en eventueel de datum + uur. Laat het lampje van de cache hangen dit heb je zeker niet nodig voor het loggen en openen van de cache !!! Bel gerust aan, als we thuis zijn, doen we zeker open en kunnen we een korte geo-babbel doen. Je mag ook plaats nemen op de bank naast het Trackables & Book Hotel, deze is voor jullie speciaal geplaatst om eventjes uit te rusten en rustig te loggen, te discoveren of te ruilen. (Gelieve er niet meer dan twee personen op te gaan zitten en zeker er niet te gaan op staan aub !)

Willen jullie voor ons team woodies achter laten, gelieve dan het witte bakje rechts gebruiken. Wij zijn verzamelaars en wij houden ze bij in kaders in onze woonkamer. Gelieve niets met het slotje ervan te doen, die sleutel is enkel in bezit van ons eigen team. Voor diegene die ons een woodie heeft achter gelaten, een hele dikke dank u wel hiervoor, jullie zullen een ere plaats krijgen in de voorziene kaders in onze woonkamer.
 

Als jullie klaar zijn en je de geocaching trip voort zet, gelieve dan alles op te bergen en goed af te sluiten. (zeker de Cache goed naar achter schuiven, anders blijft het deurtje openstaan !!!) Zo blijft het leuk voor de volgende die ons komt bezoeken. Verander je per ongeluk het slot van code, laat het ons zeker weten asap, dan kunnen we een ander slot hangen !

Waardeer je onze cache, geef ons dan vrijblijvend en zonder verplichtingen, een "FAVO-puntje" ! Je kan in je log eventueel ook de hashtag #geocachingforfun vermelden, zo brengen we de boodschap verder die ons team de wereld in wilt brengen. Deze slogan staat ook op onze woodies !


Let op: De twaalf plus één
(12+1) TB-tag's (die aan een ketting hangen in de cache), zijn eigendom van team frankske001 & Co en mogen niet meegenomen worden, dit omdat het een onderdeel is van onze cache. Deze zijn enkel te discoveren ter plaatse als je de cache aan het loggen bent !

Het Trackable & Book Hotel is er ook voor niet geocachers. Hier kunnen mugglers ook boeken komen ruilen en plaatsen. Jullie mogen zeker en vast ook een boek ruilen, dus heb je boeken teveel en wil je ervan af, breng ze zeker mee en drop ze in de boeken zone van de cache of contacteer ons dan maken we een afspraak, ga ze zeker niet volproppen in onze boekenkast. Ons Hotel is ook officieel geregisterd bij "Little Free Librabrary" met charternumber #65229, is ook aangegeven met een plaatje boven de cache !


Veel plezier met het zoeken, loggen van ons Trackable & Book Hotel cache,
of het ruilen van een boek !

Groetjes,
Team frankske001 & Co
Nuttig om te weten als je de cache logt:

- Je moet niet in de tuin van de buren gaan zoeken of voorbij onze poort gaan !
- Laat het grijze lampje hangen aub, en ga het zeker niet open maken/breken !!!

-
De Attributen onder de cache laten staan, heb je niet nodig voor om te loggen !
- Respecteer de privacy van iedereen in onze rustige woonwijk.
- Log zo discreet mogelijk en plaats alles netjes terug zoals je het gevonden hebt.

- Als er buren zijn die nieuwsgierig zijn, geen paniek... ze zijn op de hoogte gebracht !
- Kijk eerst en denk eventjes na, voor je iets doet, alles is aanwezig !!!
- Gebruik geen bruut geweld, de buurtbewoners houden een oogje in het zeil !

- Na 20u00 niet teveel lawaai maken aub... slapende baby.
- Gelieve onze nachtrust te respecteren en niet meer te komen na 22u00 aub !

- Wees eerlijk in het Ruilen en achterlaten van Woodies aub !
- Als je niet zeker bent van de postcode van Rijkevorsel, kijk dan eens aan de achterkant !

Denk eraan dat dit een voortuincache is en dat je onze voortuin/oprit netjes weer achter laat.
(No Trash in the cache/garden !) Jullie tuin wilt ook geen containerpark worden.

Kom je later nog terug om trackables te ruilen, laat het eventjes weten via een write note op de listing. Zo weten we dat er activiteit is geweest in de cache.Als je de cache hebt gevonden, mag je vrijblijvend deze banner plaatsen:
(Gebruik de onderstaande code hiervoor !)

<a target="_blank" href="http://coord.info/GC7RN0Z"><img border="0" src="http://users.skynet.be/fc887681/pubwww/geobanners/tbhbanner18.gif" width="406" height="157"></a>
andiwo was voor kris&an ter plaatse geweest, maar heeft gelogged bij de FTF. Dus ik geef kris&an de STF en tussen haakjes andiwo.

Additional Hints (Decrypt)

Jnaarre wr rra tbrq "OBRX" yrrfg, oeratg urg wr zvffpuvra qr "FYRHGRY" gbg fhpprf ?!

Urg Jvggr xnfgwr annfg qr pnpur vf raxry ibbe wr jbbqvrf gr qebccra qvr wr ibbe baf grnz npugreynng. Tryvrir urg fybg AVRG bcra gr znxra, qng tnng gbpu avrg !!!

Decryption Key

A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M
-------------------------
N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z

(letter above equals below, and vice versa)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.