Skip to Content

<

Kuusjoen VPK

A cache by vspelastus Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/19/2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kuusjoen Vapaaehtoinen Palokunta ry perustettiin vuonna 1935. VPK toimii entisen Kuusjoen kunnan alueella ja avustaa tarvittaessa lähialueilla.

VPK:ssa toimii hälytysosaston lisäksi naisosasto, nuoriso-osasto ja veteraaniosasto, johon tosin ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen toimintaan osallistumisesta kiinnostuneet, eivät vain palokunnan veteraanit.

Hälytysosasto harjoittelee yleensä maanantaisin klo 18 alkaen, nuoriso-osasto tiistaisin klo 18 alkaen ja veteraaniosasto kokoontuu kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 18. Naisosaston kausiohjelma ei noudata tiettyä kaavaa, vaan osaston jäsenet sopivat kokoontumispäivistä vuosittain. Lisäksi osastot osallistuvat erilaisiin tapahtumiin, koulutuksiin, kilpailuihin ja leireille.

Kuusjoen VPK:lla on vuonna 1987 valmistunut paloasema Kuusjoen keskustassa sekä pienempi asemarakennus Kuusjoenperässä. Kalustoon kuuluvat asemalla sijaitsevat sammutusauto KJ11, miehistönkuljetusauto KJ17 ja peräkärry sekä Kuusjoenperässä sijaitseva säiliöauto KJ33.

Lisäksi paloasemalla säilytetään veteraaniosaston jäsenten omistamaa Ford F-600 -sammutusautoa, joka on aikoinaan ollut käytössä Kuusjoella.

Kätkö sijaitsee paloaseman pihapiirissä. Parkkitilaa on runsaasti, joten jätäthän nosto-ovien edustan ja käyntiovien läheisyyden vapaaksi, jotta hälytyksen tullessa autosi tai muu kulkuneuvosi ei ole tiellä! Pihan reunalla on myös kierrätyspiste, joten jästejä liikkuu aivan lähellä usein myös iltaisin.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

145 Logged Visits

Found it 142     Didn't find it 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.