Skip to Content

<

Mindfulnessia kätköilijälle

A cache by Bloor Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/18/2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Jätä nyt kiire pois ja tee tästä kätkön etsinnästä itsellesi rauhoittumisen hetki. Hetki, jolloin keskityt vain ympärillä olevaan luontoon ja hengittämiseen – siihen, mitä koet juuri nyt. Kun astut metsän siimekseen, voit pysähtyä hetkeksi seisomaan hiljaa. Tule tietoiseksi kehostasi ja anna sen löytää tasapaino. Anna katseen levätä eteenpäin suunnattuna ja kiinnitä sitten huomiota jalkapohjiisi maata vasten. Mitä tunnet jaloissasi, mitä tunnet koko kehossasi? Kun sinusta tuntuu hetki sopivalle, aloita käveleminen rauhalliseen tahtiin ja ole tietoinen jokaisesta askeleestasi. Vähitellen voit ryhtyä kiinnittämään huomiota ympäröivään luontoon, käyttäen ensin vaikkapa näköaistiasi. Mitä kaikkea näet ympärilläsi? Millaisia muotoja, mitä värisävyjä? Tee havaintoja luonnosta vain toteamalla mitä näet: kuusia, kivi, tummanvihreää, neulasia…jätä asioiden arvostelu ja määritteet pois. Tämän jälkeen keskity kuuloaistimuksiin, mitä kaikkea voit metsässä kuullakaan. Tuulen suhinaa, oksien rasahtelua, linnun laulua, autojen ääniä jostain kaukaa. Tutkaile, pystytkö haistamaan myös jotain. Miltä metsä tuoksuu? Välillä varmasti vilkaiset kännykkääsi/gps-laitettasi, se on ihan luonnollista. Mitä ajatuksia voit mielessäsi sillä hetkellä havaita? Tervehdi ajatuksiasi ystävällisesti ja jatka sitten kävelyä polkua pitkin. Huomioi hengityksesi, mikä on sen rytmi, missä kohtaa kehoasi tunnet hengityksesi virtauksen parhaiten. Voitko huomata hengityksessäsi jotain muutosta, mitä pidemmälle kävelyä jatkat ja mitä lähemmäksi kätköä pääset? Muistathan, että missä tahansa kuljet ja mitä tahansa teet, missä ajatuksesi ikinä vaeltavatkaan ja mitä tunnet, hengityksesi on se keino, joka ankkuroi sinun tähän hetkeen. Keskittymällä seuraamaan hengitystäsi, voit olla tietoisesti läsnä juuri tässä hetkessä.

Kynää ei kätkössä ole. Itse kätkö on kovin perinteinen. Se sijaitsee Repokallion merkittyjen lenkkipolkujen sisäpuolella olevassa metsässä. Kätkölle pääsee muutamastakin suunnasta juurakkoisia polkuja pitkin, viralliselta Repokallion parkkipaikalta tulee kävelymatkaa n. 1,5km – kyseessä ei siis matkan osalta ole nopea naps ja kops –kätkö, vaan tähän kannattaa varata aikaa. Talvellakin metsässä risteilee koiranulkoiluttajien muodostamia polkuja, hankikahlausta ei siis juurikaan tarvita. Kätkö sijaitsee muutaman askeleen polusta sivussa. Kyseessä on ensimmäinen piilottamani geokätkö ja lausunkin kiitokset geokollega EelisPalaselle saamastani avusta ja neuvoista.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.