Skip to Content

This cache has been archived.

Ajosa: Kiitos kaikille giffikävijöille!

More
<

GIFF 2018 - Mikkeli

A cache by Ajosa & Team MaJu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Monday, 12 November 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:GIFF 2018 - Mikkeli
Aika: Maanantai 12.11.2018 klo 17:30-19:00
Paikka: Mikkelin Yliopistokeskuksen auditorio, Lönnrotinkatu 5

Linkki kansainväliseen äänestykseen: https://www.surveymonkey.com/r/2018GIFF


8.-12.11.2018 vietetään kansainvälistä GIFF (Geocaching International Film Festival) geokätköilylyhytelokuvafestivaalia. Tämä on neljäs kerta, kun GIFF-tapahtumia järjestetään ympäri maailmaa ja Mikkelissäkin pääsemme nauttimaan mainioista lyhytelokuvista jo kolmannen kerran! Tänä vuonna finaalissa on mukana on myös suomalaiselokuva!

Kokoonnumme Mikkelin Yliopistokeskuksen auditorioon katsomaan 16 finalistivideota (kesto yhteenä noin tunti) ja lopuksi äänestämme oman suosikkimme. Videomateriaali on lapsille sopivaa, mutta se sisältää vieraskielistä puhetta tai englanninkielisen tekstityksen. Videoita ei siis ole käännetty/tekstitetty suomeksi. Kiitos vapaaehtoisille kääntäjille - käytössämme on myös suomenkielinen tekstitys!

Koordinaatit osoittavat Yliopistokeskuksen pääovelle Lönnrotinkadulla, mistä sisäänkäynti tapahtuu. Olethan ajoissa paikalla: "Leffateatterin" ulko-ovi on auki klo 17:20-17:30 ja aloitamme filmien katselun mahdollisimman pian tämän jälkeen.
HUOM! Ulko-ovi on lukittuna tapahtuman ajan eli myöhässä ei tähänkään leffanäytökseen pääse.

Tapahtuma on maksullinen. Tilavuokrauksen kattava "Leffalippu" maksaa 1 eur/hlö, sisältäen myös pienet leffaeväät. Varaathan mieluiten tasarahan.

Tämä on yksi Geocaching HQ:n virallisiksi hyväksymistä GIFF-tapahtumista, joten osallistujat saavat profiiliinsa virtuaalisen GIFF 2018 -matkamuiston (souvenir).

Auditorioon mahtuu 90 henkilöä. Muistathan tehdä hyvissä ajoin Will attend -loggauksen ja ilmoittaa samalla osallistujien lukumäärän.

Tervetuloa!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

67 Logged Visits

Write note 2     Archive 1     Will Attend 28     Attended 30     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Announcement 4     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.