Skip to content

This cache has been archived.

EveRan2013: Dank aan wie meegeholpen heeft, na de zomer komt er een cito in Bunsbeek. Natuurlijk zijn jullie terug welkom!

More
<

CITO Glabbeek 2019 - Lenteschoonmaak 🌞

A cache by EveRan2013 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 30 March 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

30 March 2019, 09:00 - 13:00

CITO Glabbeek

- - - - - -

Voor het eerst wordt er een CITO georganiseerd in Glabbeek, dit in nauwe samenwerking met de gemeente Glabbeek! Heb al een akkoord dat dit een jaarlijks event gaat worden, zodat we toch een klein steentje kunnen bijdragen aan een iets mooiere natuur!

Bedoeling van dit event is dat we zwerfvuil gaan opruimen in enkele straten van de gemeente Glabbeek, hierbij geven we hulp aan enkele vrijwilligers en leden van de milieuadviesraad (MAR) van Glabbeek.


Praktische informatie:

- - - - - -

  • We verzamelen in de buurt van bovenstaande coordinaten (gemeentehuis Glabbeek).
  • De CITO start om 9uur, gelieve een 5-tal minuten eerder aanwezig te zijn zodat we de praktische zaken nog kunnen uitleggen, einduur zal tussen 12u-13u zijn.
  • Honden zijn natuurlijk de hele tijd toegelaten!
  • Na de CITO krijgen jullie een snack, aangeboden door de gemeente Glabbeek en drank (is mogelijk indien je inschrijft tot 2 dagen voor de CITO)
  • Gelieve je will attend te registreren en ook door te geven met hoeveel personen je aanwezig zal zijn (eventueel hoeveel honden), zodat ik de gemeenten tijdig kan doorgeven hoeveel materiaal/snacks ze moeten voorzien.
  • Heb kan altijd zijn dat de CITO in een deelgemeente doorgaat en dat er enkele groepen gevormd worden, alles hangt af van het aantal aanwezigen. Locatie waar we verzamelen en terugkomen is steeds bovenstaand coordinaat.
  • Materiaal, vuilzakken, grijpstangen ... zal de gemeente Glabbeek voorzien, moest er nog iets zelf meegebracht worden dan hou ik jullie op de hoogte met een aankondiging.

CITO

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.