Skip to Content

<

Laavumiitti Laipanmaalla

A cache by Pirkanmaa United GC Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, November 3, 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Mitä: Laavumiitti Laipanmaalla
Missä: Pihtilammen laavu, Laipanmaa
Milloin: Lauantai 3.11.2018 klo 12:00-13:30


Laipanmaa Laipanmaa on kahden pirkanmaalaisen kunnan - Kangasalan ja Pälkäneen - alueelle levittyvä yksi suurimmista Etelä-Suomen yhtenäisistä erämaa-alueista. Pinta-alaltaan Laipanmaa on noin 15 000 hehtaaria, jossa kasvaa suurimmaksi osaksi normaalia metsätalousmetsää. Opastettuja polkuja on noin 30 km, joiden varrelta löytyy useita hyvin varustettuja taukopaikkoja ja tietenkin myös geokätköjä. Laipassa voi aavistaa olevansa entisen erämaa-alueen sydämessä, sillä edelleenkin se on lähes kaiken melun ja liikenteen kuulumattomissa. Laipanmaan luontoa kuvaa mosaiikkimaisuus; kankaat, järvet, suot ja mäet vaihtelevat muodostamatta kuitenkaan yhtenäistä aluetta. Maaperä on karua ja maastoltaan Laipanmaan polkuverkosto onkin hyvin vaihteleva, välillä pompitaan kivikoissa ja välillä kuljetaan metsäteitä pitkin. Suoalueille on toki rakennettu pitkospuut. Laipan alueella on myös useita muinaishistoriallisia kohteita.

Laipanmaan laavumiitti pidetään lauantaina 3.11.2018 klo 12:00-13:30 Pihtilammen laavulla, joka tarjoaakin erittäin mukavat puitteet miitin pitämiselle. Laavun lisäksi paikalta löytyy kaksi nuotiopaikkaa ja WC. Nuotio on tulilla koko miitin ajan eli kannattaa varata omat eväät mukaan ja vaikka makkaraa käristeltäväksi. Tarjolla on toki myös perinteiset nokipannukahvit. Tervetuloa rupattelemaan tuttujen ja tuntemattomien kanssa (nimilaput mukaan).

Nollapisteen tuntumasta löytyy myös PUGC:in miittikirja, johon osallistujien toivotaan kuittaavan puumerkkinsä.

Huomioittehan, että Pihtilammen laavulle ajetaan Luopioisten kautta.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

45 Logged Visits

Will Attend 15     Attended 29     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.