Skip to Content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

Perinteiset pikkujoulut VI

A cache by Pirkanmaa United GC Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 08 December 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Mitä: Perinteiset pikkujoulut
Missä: Lempäälässä Innilän urheilumajalla
Milloin: 8.12.2018 kello 18:00-21:00


Perinteiset pikkujoulut VITaas olisi se aika kätköilyvuodesta, jolloin juhlimme pikkujouluja perinteisin menoin. Ja vaikka viime vuonna Innilän hiihtomajan ovet suljettiin miitin jälkeen "viimeisen kerran", niin siellähän me taas miitteillään tänäkin vuonna. Tervetuloa siis tänäkin vuonna Innilään lauantaina 8.12.2018 klo 18-21. Miitti on sisätiloissa ja takan lämmittäessä sisällä ei todellakaan tarvitse palella, päinvastoin tunnelma tulee olemaan varsin lämminhenkinen.

Kuten perinteisiin kuuluu, tarjolla on glögiä, kaffia, teetä, mehua ja tietenkin joulupiparia ja jotain muuta pientä purtavaa. Takka on tulilla koko ajan. Kannattaakin varata vaikka makkaraa käristettäväksi, ettei isompi nälkä pääse yllättämään.

Mr. Joulupugci on nähty haahuilemassa epätoivoisena Innilän suunnalla eli eiköhän Pugci vieraile miitissäkin ja jakele kivoja pikkulahjoja. Mikäli siis haluat pikkujoululahjan pukilta, tuothan noin viiden euron arvoisen lahjan etukäteen lahjasäkkiin. Pidetäänhän kuitenkin mielessä, että lahjoja kaipailee niin lapset kuin vanhemmatkin. Koitetaan olla tällä(kin) kertaa tuottamatta pettymyksiä etenkin perheen pienimmille. Mr. Joulupugci on arvioinut tulevansa piipahtamaan seitsemän kieppeillä, joten olkaahan ajoissa paikalla.

Vaikka ennakkokyselyssä miittiajaksi äänestettiin kaksi tuntia ja sauna ei saanut kovin suurta kannatusta, niin kyllähän ainakin PUGCin poppoon on päästävä perinteiseen joulusaunaan. Sauna on siis lämpimänä koko miitin ajan. Löylyt on testattu monena vuonna hyviksi, mutta silti saunojien määrä on jäänyt aiempina vuosina valitettavan vähäiseksi. Katsotaan uskaltautuuko kukaan tänä vuonna saunomaan. Eli varatkaahan saunakamppeet mukaan ja mennään porukalla nauttimaan saunan löylyistä. Miehille ja naisille on erilliset pukuhuoneet ja suihkutilat, mutta sauna on yhteinen, uikkarit siis mukaan. Rantaahan Innilässä ei ole, vaikka joku on peltoa järveksi luullutkin, mutta mikäli lumi on satanut jo maahan, niin ainahan voi kieriskellä hangessa.

Tervetuloa viihtymään, rupattelemaan, saunomaan ja ihan vaan viettämään leppoisia koko perheen pikkujouluja.

Diksi, Mirya, Pekka H, Mr.Petsku, Neilikka77 ja Tintt!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

73 Logged Visits

Write note 7     Archive 1     Will Attend 30     Attended 34     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.