Skip to content

Dirka sledljivčkov in CITO izziv 2018 - zaključek Event Cache

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
Hidden : Friday, 19 October 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Zaključila sta se dva skoraj celoletna klubska projekta: dirka sledljivčkov in CITO izziv. Dirkači so v devetih mesecih skupaj prepotovali skoraj milijon kilometrov in obiskali 60 držav na petih celinah, CITO izzivalci pa so medtem doma pospravili marsikaj, kar ne sodi na naše geolovsko igrišče, in za dobro mero pokončali nekaj invazivnih rastlin. Zdaj pa je čas, da potegnemo črto pod uspešna projekta.

Slovenski Geocaching klub vas tako vabi na zaključni družabni dogodek, kjer bomo podelili pokal zmagovalcu dirke in sledljive nagrade dirkačem z manj sreče, opravili žrebanje za udeležence vsaj treh CITO dogodkov in razglasili CITOloge leta. Seveda ne bo šlo brez reševanja geolovskega sveta ob napitkih vseh vrst, izmenjave sledljivčkov in vsega, kar spada na družabni geolovski dogodek. Udeleženci dirke in CITO izziva ste še posebej vabljeni, dobrodošli pa ste prav vsi, tudi če ste postali geolovci šele včeraj.

Na dobro znani lokaciji bomo v petek, 19. oktobra, od 18. ure naprej. Do 19.00 bomo opravili z uradnim delom in potem nadaljevali druženje, dokler ne bodo zadnji odšli. Pridite dobre volje in v velikem številu!

Additional Hints (No hints available.)