Skip to content

<

#1 Vrouwen komen van Venus - Lovers lane

A cache by GMGCA_Ladies Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/22/2018
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Er was eens (nog niet zo) heel lang geleden in een land niet echt zo héél ver weg … een zomerse BBQ avond ten huize van Sofie en Shay samen met Mr en Mrs Lejeune.

Tussen pot en pint door werd er, geheel toevallig, stevig op los geleuterd en gezeverd. Natuurlijk duurde het niet lang vooraleer de man-vrouw clichés naar boven gehaald werden en het volume en de hilariteit omhoog schoten. Ter stond vlogen de vergelijkingen en uitdagingen over de tafel heen en weer en voor we het wisten waren twee GC-team borelingskes een feit: The Ladies en The Men.

Beide jonkies werden gewassen, gemeten en gewogen en van een verse pamper voorzien om daarna liefdevol aan hun uitdaging voorgesteld te worden:

“Ga deze wijde GC wereld in en maak een reeks over de verschillen met het andere geslacht, voorzien van alle clichés en grappen en grollen. Spaar het andere geslacht niet, go all the way and have fun while at it !”

En zo geschiedde, The Ladies trokken zich terug in de living met een stapel stationsromannetjes, een doos Kleenex en een hoop sfeervolle kaarsjes terwijl de mannen gingen brainstormen op café en midden de nacht ladderzat terugkeerden … waarmee het eerste cliché reeds geleverd werd!

En nu, zoveel maand later, stellen "The Ladies" en "The Men" apetrots hun worpen voor, voorzien van twee passende geoarts: “Vrouwen komen van Venus” en “Mannen komen van Mars”.

We hopen dat jullie er evenveel van zullen genieten als wij tijdens het voorbereiden.

Aan alle GC girls en boys: go, go go !!!!

Have fun and keep it safe vanwege GMGCA

(Groot-Moorsleedsche GeoCache Alliantie)Let op: de geoart “Vrouwen komen van Venus” is geen luswandeling.De uiteindelijke opdracht:

Lowieke had vorige week een date met Vicky maar nu heeft hij een probleem. Zijn date verliep zodanig goed, dat hij de hele avond op wolkjes liep. Op het einde van de date bracht Lowieke zijn Vicky naar huis. Hij smachtte naar een kus, maar zoals het op een goede eerste date hoort, kreeg hij deze nog niet. Dronken van liefde keerde hij terug huiswaarts. Nu blijkt echter dat Lowieke vergeten is waar zijn Vicky woont. De straat kan hij zich wel nog herinneren, maar het huis is hem een raadsel...U kan uw oplossing valideren met certitude.


Voor allen die het waard zijn om SLIMME VROUWEN (of ‘knappe’ mannen) genoemd te worden is na het loggen van de reeks onze banner beschikbaar:


Vrouwen komen van Venus
<img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/328424e5-dddc-47fc-aeb9-d80fe062cb1d.png" alt="Vrouwen komen van Venus" title="Vrouwen komen van Venus">

Voor diegenen die de moed hadden om alle cliché's onder ogen te zien en het lot te tarten door deze 2 totaal verschillende werelden samen te brengen met zo de totale vernietiging van hun oorspronkelijke leefwereld tot gevolg (misschien werd er hier wat licht overdreven) ... hier is jullie banner:


Volledige geo-art

<img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/00bac37b-fea3-4640-b7ff-c973f6623901_l.png" alt="Volledige geo-art" title="Volledige geo-art" width="700" height="300">

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.