Skip to Content

<

GorgonVaktmesters cachetur.no Workshop #2

A cache by GorgonVaktmester Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Monday, November 19, 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Mandag 19. november 2018
18:00 - 20:00

(eller lengre hvis noen ønsker det)

Første workshop må sies å ha vært vellykket! (Se loggene på GC7Z1BH) Dermed kjører jeg i gang en til før juleforberedelsene for alvor setter inn.

En workshop er at vi setter oss ned rundt et stort bord for å jobbe sammen om et tema. Temaet for denne eventserien / disse workshop'ene er cachetur.no

Hva kreves av bakgrunnskunnskap for å være med? Det stilles ingen krav til bakgrunnskunnskap, men siden dette ikke er noe introduksjonskurs det er en absolutt fordel om du hvertfall har registrert deg og klikket litt rundt der inne og gjerne forsøkt å lage deg en eller flere turer.

Det er i utgangspunktet ikke lagt opp til ren "klasseromsundervisning". Her kan man stille spørsmål og man kan dele erfaringer og lære av hverandre. Men enkelte temaer vil også bli gjennomgått "på storskjerm". Det er laget en egen side for denne workshop'en på cachetur.no hvor du i kan registrere hvilke temaer du ønsker at GorgonVaktmester skal gjennomgå. Er det et tema mange ønsker tas det på storskjerm, er det bare 1-2 som ønsker det tas det mer individuelt. Så gå inn på kurssiden og merk av dine ønsker etter at du har logget "Will attend" på eventet. Denne workshopen er ment å være "hands on", så ta med egen PC!

På grunn av møterommets størrelse er det en deltakerbegrensning på 10 deltakere på dette eventet. De som var med på den første workshop'en kan også melde seg på denne, men deltakere som ikke var med første gang har prioritet.

Velkommen!

Plasser rundt bordet:


1.  Anne2010

6.  Ebeat68

2.  Bokelskern

7. Kamskjell87 

3.  Jarun

8. XT55 

4. Kastia

9. Laila67

5. Dynamic1 

10. Bobilparet

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

12 Logged Visits

Write note 1     Will Attend 9     Publish Listing 1     Announcement 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.