Skip to Content

<

Hevosvaras - AMT222

A cache by kaidantienkulkijat Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/19/2019
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Leo kuvitteli jo saaneensa etumatkaa, jotta voisi vähän rauhoittaa menoaan. Polkeminen alkoi jo tuntua jaloissa, pyörässä kun ei ollut kuin kuusi vaihdetta… Mutta mitä vielä, mölvintää kuului aika-ajoin takaa ja häntä jahtaavaan väkijoukkoon oli myös liittynyt tämän hänen ”lainaamansa” pyörän omistaja. Kuin tilauksesta Leo huomasi hevostapahtuman ja kurvasi katoksen viereen. Hän ihmetteli katoksessa olevaa merkkiä, suorakaide ja sen alla kaksi ympyrää, mikä lie, eikä vaivannut päätään sen enempää. Nyt mukavasti matkaa taittanut jalkaratas vaihtui nelijalkaiseen kiiltävän ruskeaan hevoseen. Selkään ja menoksi… Samalla taustalta kuului ”HEI SIE! SE ON…” Tämän enempää Leo ei kavioiden kopinan alta enää kuullut.

 

______________________________________________________________________________________________________________________

Tämä kätkö on osa Aurajoen maisematie, AMT222 – kätkösarjaa, jossa voit seurata Leo Wariksen seikkailuja. Leo oli lain kahta puolta kulkeva, mutta hyvän tahtoinen nuorukainen, josta tilaisuus tekee ah niin usein varkaan.

Tarina alkaa kätköstä GC868FV, mutta voit toki hakea kätköt mieleisessäsi järjestyksessä. …muista myös kerätä vihjeitä matkalta, niille on käyttöä myöhemmässä vaiheessa.

 

 

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.