Skip to Content

<

Gran stasjon (puzzle)

A cache by M&M-NOR Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/10/2018
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


animated-santa-claus-image-0422

Velkommen Gran stasjon puzzle
 

Dette var adventskalenderen 2018 for Landsbycacherne. Dette inkluderte alt fra Valdres, Land og Hadeland, til Gausdal, Sør-Gudbrandsdalen, Hamar, Elverum og Trysil.

Stasjonsbygningen på Gran stasjon er en toetasjes bygning med rektangulær hovedform fra 1900 tallet. Den er i utpreget dragestil med utkragende annen etasje i synlig lafteverk. Etasjeskillet er markert med et sprang på én laftestokk i fasaden. Bygningen har saltak med enmidstilt ark på hver langside. Arken mot perrongsiden har tverrstilt gavl og påhengt balkong. Bygningen har ulike former for dekor. I dag har bygningen et sentralt venterom i 1.etasje med direkte utgang til platformen. Trapperommet vender mot bysiden med inngang fra denne.

Koordinatene til cachen er ikke på de oppgitte koordinatene. For å finne selve cachen må du gjøre en liten innsats og pusle litt.


Link


I år er det ingen twist eller varm velkomst på utleggsdatoen. Dette på grunn av at CO har flyttet til Vestfold. Men innsatsen av å legge ut en cache til glede for andre er uansett større en twisten som det blir nok av i adventstiden. Happy geocaching

Det er et krav fra Groundspeak at logger som synes å være falske eller upassende skal slettes.

Geocaching i Norge

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.