Skip to Content

<

16. januar

A cache by srefre65 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Wednesday, January 16, 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Eventdag er 16. januar, klokken 18:30-19:00

16. januar er vel en så vilkårlig dag som det er mulig... Eller er det så...? Ikke vet jeg. 16. januar er navnedag for Hilmar og Hjalmar. Det betyr sikkert noe for noen, men ikke for meg. Det er den16. dagen i året. Det er 349 dager igjen av året (350 i skuddår)... sukk, hvor mange dager igjen til sommeren er litt vanskelig å spå kanskje.
Noen kjente personer er sikkert født eller døde denne dagen, og helt sikkert er det at noe skjedde en eller annen gang ett eller annet sted i verden på denne dagen. Så langt jeg har sjekket, ikke noe verdt å legge merke til - for min det i det minste. Kaldt er det som regel også på denne dagen, så på forhånd, beklager å dra dere ut denne dagen, for de det måtte gjelde...

Geocaching-messig, var dette derimot i sin tid, siste dato jeg manglet på utleggsdato for å fylle hele kalenderen min med dager. Og den gang, måtte i alle fall jeg, ut av Oslo for å få til dette. Hvorfor dette var slik har jeg ingen aning om, ei heller har jeg sjekket om det fortsatt er slik.

Tenkte uansett å gjøre noe med dette denne dagen, samt å komme sammen for et hyggelig treff på en helt vanlig dag i vinterkulden. Slikt kan være med på å gjøre en ellers så mørk og lang tid noe lysere og kortere

 

Vel møtt

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

60 Logged Visits

Write note 2     Will Attend 24     Attended 33     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.