Skip to Content

<

Isbader event

A cache by BenderBones Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, February 2, 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


 

 

 

Foto:Bjørknes høyskole.  

Event for den beinharde geocacher som trener og herder seg til det vårsesongens vadinger og ufrivillige svømmeturer på jakt etter cacher som har havnet på steder man ikke kommer til uten iskalde bad og frostrier. Eller for de som liker å se på gærninger som lauger seg, som vil bytte iskalde TBér og kanskje motta et frossent tips ;)

Eventstart kl 13:00 - avsluttes kl 14:00.  Det stilles med varmetelt for badende og ellers er SIF hytta oppe for de som ønsker en kopp kaffe, vafler, kakao i forbinnelse med eventet.  Cachere som bader får selvfølgelig automatisk opptak i den geocachiske isbaderforeningen Istappen.   Her kan du å nyttig viten om hvordan kroppen reagerer når du vasser uti på jakt etter DEN cachen.  

Fra vitenskaplig hold: Når man kommer opp av vannet etter isbading vil man oppleve at blodet igjen strømmer rundt i kroppen, og for mange kan dette oppleves som en god og varm lykkefølelse. Dette skyldes blant annet at blodet igjen strømmer ut i kroppen, og samtidig vil man få økt nivå av en gruppe hormoner som kalles endorfiner. Disse hormonene virker på mange måter som kroppens eget «morfin», og kan være en viktig del av den mange opplever som den gode følelsen av å komme opp av det kalde vannet.​

EO står for opplæring og sikkerhet (tau, stige og varmeplater til å stå på, samt evnt. vindskjerm) i forbindelse med aktivtetene, men all bading er på egen risiko.  

Ta med håndkle/badekåpe og ullsokker!

Bilde under: EO tar noen svømmetak i -17 på Savalen

 

 

 

 

 

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

11 Logged Visits

Will Attend 10     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.