Skip to Content

<

Palmpaas Event 2019

A cache by Vrienden van de Broodhaan Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, April 13, 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

13 April 2019, 10:30 - 11:00

Het is tijd voor het 10-jarige jubileum van het Palmpaas Event.
Daarom eerst een stukje geschiedenis

In 2010 was het Palmpaas Event het eerste grote event dat ondergetekende organiseerde, toen nog onder een schuilnaam. Vanuit Zesgehuchten werd een rondwandeling gemaakt in 6 verschillende groepen, die ieder een andere route liepen, maar elkaar op verschillende locaties tegen kwamen en dan informatie uit moesten wisselen.

De editie van 2010 was goed bevallen, dus kwam er in 2011 een vervolg. Dit jaar vond de wandeling plaats in de omgeving van de zandduin in Aalst-Waalre. De earth cache "Hoge Duin" herinnert hier nog steeds aan.

Het werd vanzelf 2012 en het Palmpaas Event verplaatste zich naar Heeze. Er werd op verschillende locaties gestart en na een flinke wandeling kwam iedereen bij elkaar op een gezellig grasveld naast een ijssalon.

In 2013 streken we neer in Mierlo. Dezelfde opzet als vorig jaar werd aangehouden. De wandeling liep een stukje over de Straberechtse Heide en de eindlocatie was dit jaar in het centrum van Mierlo.

Het eerste lustrum vond plaats in 2014. Vanuit de locatie in Valkenswaard waar we deze keer neergestreken waren konden er twee lussen gelopen worden, waarna de finale in de buurt van het event gevonden kon worden.

Zo werd het 2015, we houden het een keer dicht bij huis, in ons eigen Stratum. Het is een van de frissere edities van het PPE tot nu toe. Toch komt iedereen aan het eind weer bij elkaar en kan de gemeenschappelijke puzzel voltooid worden.

Stadsdelen van Eindhoven bevallen ons wel, dus in 2016 gaan we naar Strijp. Hoewel het in het parkpaviljoen in het Philips de Jonghpark gezellig is, wordt het uiteindelijk een dag die nl-0453 niet snel zal vergeten. Ondergetekende heeft sindsdien in ieder geval nooit meer bij hem achterop de fiets gezeten.

Toch is er ook in 2017 weer een vervolg, deze keer in Tongelre. Dit jaar lopen alle groepen hetzelfde rondje rond de Karpedonkse Plas om uit te komen bij de Wasvenboerderij.

Zo wordt het 2018 en we strijken neer in Gestel, waar in verschillende richtingen rond de Klotputten gewandeld wordt.

De oplettende lezer weet al waar we dit jaar naar toe gaan. Van de vijf stadsdelen in Eindhoven werd er één nog niet aangedaan door een Palmpaas Event. We gaan dus naar Woensel, waar gestart wordt op de bovenstaande coördinaten om precies te zijn.


Dat zal zijn op zaterdag 13 april 2019. Tussen 10.30 uur en 11.00 uur zijn wij aanwezig op de bovenstaande coördinaten. Vanaf 11.00 uur wordt er gestart met de wandeling in groepen, zoals alle voorgaande jaren ook het geval was. Die wandeling is ca. 4 tot 5 km lang en uiteindelijk komen we weer bij elkaar op een gezellige locatie.

Wil je er dit jaar ook (weer) bij zijn? Meld je aan met een Will Attend log. Wil je ook mee wandelen, laat dan weten in welke kleur groep je graag zou willen mee lopen (of bij welke andere teams je graag zou willen zitten). Vermeld ook met hoeveel volwassenen en kinderen je komt. Het overzicht met groepen wordt regelmatig bijgewerkt en vind je hier.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

17 Logged Visits

Will Attend 16     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.